Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HIC3C33CW : Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint HIC3C33CW este o varianta de masina de spalat vase spatioasa si bine dotata, ce asigura o spalare optima vaselor indiferent de gradul de murdarie. Poate fi o alternativa foarte buna, dar mai intai de toate, va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare.

Masina de spalat vase Hotpoint HIC3C33CW este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi, fiind potrivita si pentru o familie mai mare. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 238 kWh, iar cel de apa de 2660 litri.

Panoul de control se afla in zona superioara a usii, pe interior, si ofera o interfata foarte intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. AIci se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri foarte spatioase unde pot fi adaugate vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu pentru a adauga articole voluminoase, precum oale, tigai, tavi etc. De asemenea, dispune si de cos special pentru tacamuri si suport pentru pahare.

In plus, presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand numai 43 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 60 cm latime si 56 cm adancime, avand o greutate de 35.5 kg.

Programe si Functii speciale

Hotpoint HIC3C33CW are la baza 7 programe de spalare printre care regasim cel mai economic program intitulat Eco ce asigura o spalare eficienta vaselor cu grad moderat de murdarie la temperatura de 50 de grade Celsius, asigurand un consum redus de resurse. De asemenea, programul Intensiv este ideal pentru vasele cu grad mai mare de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, folosind o presiune ridicata. Nu lipsesc nici programe precum cel Rapid, de Prespalare sau Uscare pentru situatii speciale.

Totodata, in completarea acestora vin si functii utile precum cea de programe intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 12 ore ori 3D zone Wash care permite o curatare mai buna a vaselor cu un consum energetic mai mic.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Hotpoint HIC3C33CW este un model bine dotat, spatios si economic, exact ceea ce ai nevoie in orice locuinta. Cumparatorii sustin ca masina isi face treaba eficient, spala foarte bine vasele, programele fiind foarte bine gandite si proiectate. De asemenea, pot confirma faptul ca este silentioasa, dar si foarte economica, iar pana in momentul de fata nu au intampinat probleme. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Hotpoint HIC3C33CW

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate mare
  • Foarte economica
  • Numar mare de programe
  • Silentioasa

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *