Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEA71210L : Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Electrolux EEA71210L este o masina de spalat vase eficienta prevazuta cu cele mai importante programe, astfel incat sa poata asigura o spalare optima vaselor. Poate constitui o varianta foarte convenabila la pret, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEA71210L este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic destul de scazut. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este undeva la 222 kWh, iar cel de apa la 2772 litri.

Panoul de control este amplasat in partea superioara a usii oferind o interfata foarte intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt foarte usor de realizat. De asemenea, aici regasim si indicatorul pentru sare, dar si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Electrolux EEA71210L display

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri destul de flexibile, unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. Totodata, rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu pentru articole voluminoase. Cosul superior poate fi reglat pe inaltime in functie de vasele pe care le introduceti. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Totodata, presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 44.6 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Electrolux EEA71210L are la baza 5 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program, fiind indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 240 de minute si consuma 9.9 litri de apa, respectiv 0.77 kWh energie electrica.
 2. 160 min – este potrivit pentru vase cu grad mediu spre ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, alaturi de o presiune mai mare. Inregistreaza un consum de 10.5-12.8 litri de apa si 0.88-1.086 kWh energie electrica.
 3. 90 min – este indicat pentru spalari de zi cu zi, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 9.5-11.7 litri de apa si 0.71-0.87 kWh energie electrica.
 4. 30 min – este un program foarte scurt indicat pentru vase recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Consuma 8.7-10.6 litri de apa si 0.54-0.66 kWh energie electrica.
 5. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, folosind 2.9-3.6 litri de apa la temperatura de admisie pret de 15 minute.

In ceea ce priveste functiile auxiliare, amintim de:

 • Air Dry – presupune deschiderea usii automat, dupa finalizarea programului, circa 10 cm, permitand astfel patrunderea fluxului de aer in interiorul masinii pentru o uscare optima a vaselor.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3 ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Electrolux EEA71210L este o masina de spalat vase destul de simpla din perspectiva dotarilor, dar eficienta, ce asigura o spalare optima vaselor. Cumparatorii confirma acest lucru si declara ca isi face treaba eficient, iar pentru nevoile sale este produsul potrivit. De asemenea, apreciaza faptul ca este usor de setat, dar si bine organizata. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Electrolux EEA71210L

9.3

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Bine organizata
 • Air Dry
 • Potrivita si pentru bucatarii mai mici

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *