Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL5322LO : Review si Sfaturi utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Masina de spalat vase Electrolux ESL5322LO este un model interesant prevazut cu cele mai importante programe despre care vom discuta pe larg in acest articol. Prin urmare, va invitam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla toate informatiile necesare.

Electrolux ESL5322LO pune la dispozitie o capacitate de incarcare destul de mare, de 13 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum enegetic rezonabil. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 295 kWh, iar cel de apa de 3080 litri.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii, in zona superioara, oferind o interfata foarte intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru sare. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile, unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili puteti obtine si mai mult spatiu pentru a adauga articole voluminoase cum ar fi tigai, oale, tavi etc. Mai mult decat atat, dispune si de cos special pentru tacamuri si suport pentru pahare.

Presupune si un mod de functionare silentios, inregistrand in timpul spalarii cel mult 47 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 60 cm latime, 55 cm adancime si 81.8 cm inaltime.

Programe si Functii speciale

Electrolux ESL5322LO dispune de 5 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 227 minute si consuma doar 11 litri de apa, respectiv 1.03 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Durata variaza intre 45 si 156 de minute, iar consumul intre 7-12 litri de apa, respectiv 0.7-1.4 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Dureaza 155-170 de minute si consuma 14-15 litri de apa, respectiv 1.5-1.7 kWh energie electrica.
 4. Rapid – este un program ce dureaza doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius si consuma 10 litri de apa, respectiv 0.8 kWh energie electrica.
 5. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor. Dureaza 14 minute, timp in care foloseste 5 litri de apa la temperatura de admisie.

In ceea ce priveste functiile speciale, amintim de:

 • Xtra Dry – ce optimizeaza uscarea vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – ce permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 3 ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Electrolux ESL5322LO este o varianta prevazuta cu cele mai importante programe si functii ce reuseste sa ofere o ingrijire eficienta vaselor. Clientii sustin ca isi face treaba bine, masina fiind suficient de spatioasa, iar programele din dotare sunt destul de bine gandite. Nu este galagioasa, ofera niste cosuri bine organizate, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Electrolux ESL5322LO

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Spatioasa si bine organizata
 • Programare intarziata
 • Xtra Dry
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *