Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV2ITX18E : Review si Sfaturi utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SMV2ITX18E este o varianta de masina de spalat vase dotata cu cele mai importante programe ce ofera o ingrijire optima vaselor. Daca este sau nu cea mai potrivita alegere pentru nevoile voastre ramane sa descoeriti in continuare, unde va vom prezenta toate informatiile necesare.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV2ITX18E prezinta o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic de aproximativ 290 kWh pe an, alaturi de un consum de 2660 litri de apa.

Panoul de control se afla in zona superioara a usii si ofera o interfata foarte intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. De asemenea, aici se afla si indicatorul pentru saare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar in timp ce agentul de clatire asigura o lustruirea optima.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri destul de spatioase si flexibile unde pot fi adaugate vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga articole voluminoase. De asemenea, dispune si de cos pentru tacamuri la nivelul carora se va asigura o spalare si dezinfectare optima.

Totodata, presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand cel mult 48 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltaime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Consulta oferta de pret actuala!

Programe si Functii Speciale

Bosch SMV2ITX18E prezinta 5 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul, cat si cel de incarcare. Temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de splare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Express – prezinta o durata de 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind potrivit pentru spalari de zi cu zi.
 5. Autocuratare – presupune igienizarea interiorului masinii folosit detergent special.

Totodata, dispune si de cateva functii utile si anume:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Home Connect – masina poate fi conectata la Wi-fi, iar ulterior, prin intermediul aplicatiei mobile, puteti controla masina chiar de pe telefon.
 • Extra dry – optimizeaza etapa de uscare a vaselor, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.

Concluzii si Pareri

Bosch SMV2ITX18E este o varianta interesanta, care asigura strictul necesar, oferind o ingrijire optima vaselor voastre. Clientii actuali declara ca masina isi face treaba eficient, astfel ca spala foarte bine vasele indiferent de gradul de murdarie, este suficient de spatioasa si bine organizat. Din punctul lor de vedere, este o achizitie buna, al carei raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Bosch SMV2ITX18E

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Home Connect
 • Functii utile
 • Organizare interioara buna
 • Usor de setat

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *