Masina de spalat vase Tesla WD660MX cu 12 seturi si 7 programe : Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Masina de spalat vase Tesla WD660MX este o varianta foarte accesibila ca pret, ce ofera o gama variata de programe si o spalare optima vaselor. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Tesla WD660MX pune la dispozitie o capacitate de incarcare medie, de 12 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand astfel un consum energetic destul de scazut. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 258 kWh, iar cel de apa de 3080 litri.

Fiind un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii oferind oricand acces, dar si posibilitatea de a monitoriza in permanenta durata programelor. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea articolelor din sticla.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri foarte flexibile, unde puteti introduce diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu pentru articolele voluminoase precum oale, tigai, tavi si asa mai departe.

In plus, presupune un mod de functionare destul de silentios inregistrand cel mult 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Tesla WD660MX are la baza 7 programe de spalare:

 1. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius folosind si o presiune mai mare. Dureaza 165 de minute si consuma 16.5 litri de apa si 1.4 kWh energie electrica.
 2. Normal – este potrivit pentru spalarea articolelor de zi cu zi, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Dureaza 175 de minute si consuma 1.1 kWh energie electrica si 13 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai economic program fiind indicat pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Dureaza 205 de minute, timp in care inregistreaza un consum de 0.69 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 4. Pahare – este indicat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune reduse. Prezinta o durata de 125 de minute si un consum de 0.75 kWh energie electrica si 13.5 kWh energie electrica.
 5. 90 min – este un program ce dureaza 90 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Consuma 1.15 kWh energie electrica si 11.5 litri de apa.
 6. Rapid – este un program cu o durata redusa, de doar 30 de minute fiind indicat pentru vase cu grad redus de murdarie. Spala la temperatura de 45 de grade Celsius si consuma 0.7 kWh energie electrica si 10 litri de apa.
 7. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, avand o durata de 15 mintue, timp in care consuma 3.5 litri de apa la temperatura de admisie.

Totodata, ca functii speciale, masina dispune de:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Tesla WD660MX este o varianta foarte convenabila ce ofera o spalare optima vaselor. Cumparatorii confirma acest lucru si se declara foarte multumiti de ea. Concret, sunt de parere ca programele de spalare sunt foarte bine gandite incat le acopera nevoile pe care le au, este usor de setat si destul de silentioasa si economica. Exact ceea ce aveau nevoie, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Tesla WD660MX

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Gama variata de programe
 • Eficienta energetica
 • Usor de setat

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *