Masina de spalat vase Tesla WD630M : Review si Pareri obiective

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Tesla WD630M este o varianta de masina de spalat vase foarte accesibila ca pret, ce pune la dispozitie cele mai importante programe. Poate fi o optiune pentru cei cu un buget mai restrans, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Msaina de spalat vase Tesla WD630M ofera o capacitate de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, obtinand un consum redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 290 kWh, iar cel de apa de 3080 litri.

Este un model independent, astfel ca panoul de control a fost amplasat in exteriorul usii. Ofera o interfata extrem de intuitiva, insa nu dispue de display. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire care se vor activa atunci cand va fi necesara adaugarea unei cantitati suplimentare de sare sau agent de clatire. Va reamintesc ca sarea are rolul de a preveni depunerile  de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri destul de spatioase si flexibile, unde pot fi adaugate tot felul de vase. De asemenea, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu in vederea intoducerii articolelor voluminoase precum tigai, oale, tavi etc. In plus, este prezent si suportul special pentru tacamuri.

Modul de functionare este unul destul de silentios inregistrand maxim 52 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime.

Programe si Functii Speciale

Tesla WD630M este prevazuta cu 4 programe de spalare:

  1. Intensiv – este un program recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius folosind o presiune ridicata. Dureaza 175 de minute si consuma 1.6 kWh energie electrica si 17.5 litri de apa.
  2. Eco – este un program economic, indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Dureaza 225 minute si consuma 1.02 kWh energie electrica si 11 litri de apa.
  3. 90 min – este un program indicat pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, iar durata de 90 de minnute. Inregistreaza un consum de 1.35 kWh energie electrica si 12.5 litri de apa.
  4. Rapid – este un program scurt, de doar 30 de minute, fiind potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie. Temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius, inregistrand un consum de 11 litri de apa si 0.75 kWh energie electrica.

Consulta oferta de pret actuala!

Pe partea de functii, amintim de:

  • Incarcare la jumatate – incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
  • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Concluzii si Pareri

Tesla WD630M este o varianta simpla, dar care se descurca destul de bine, oferind programe si functii esentiale. Cumparatorii au declarat ca masina functioneaza in parametrii optimi, fiind exact ceea ce aveau nevoie – o varianta simplu, usor de folosit si deloc costisitoare. Din punctul lor de vedere, este o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Tesla WD630M

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.3/10

Eficienta energetica

9.2/10

Functii

8.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Eficienta energetica
  • Usor de setat

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *