Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIO3T223PCEX : Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIO3T223PCEX este o varianta buna, prevazuta cu o gama variata de programe si functii pentru o spalare optima a vaselor. Insa, pentru a verifica daca produsul in discutie este in concordanta cu nevoile voastre, va propunem sa urmariti in continuare review-ul pe care l-am pregatit.

Whirlpool WSIO3T223PCEX pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 10 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic destul de mic. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de 212 kWh, iar consumul de apa de 2420 litri.

Pentru ca este o varianta incorporabila, panoul de control se afla in zona superioara a usii, pe interior. Ofera o interfata intuitiva, insa setarile dorite sunt usor de realizat. Aici se afla si indicatorul de sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara prezinta niste cosuri flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. De asemenea, rabatand suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu pentru a introduce tigai, tavi, oale etc. Sunt prezente si cosul special pentru tacamuri si suprotul pentru pahare.

In plus, presupune un mod de functionare destul de silentios inregistrand cel mult 43 dB.

Modelul in discutie masoara 82 cm inaltime, 45 cm latime si 55.5 cm adancime, cantarind 29.6 kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Programe si Functii Speciale

Masina Whirlpool WSIO3T223PCEX dispune de 7 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de patru ore si un consum de 0.74 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 2. 6th Sense – este un program controlat de senzori, temperatura de spalare variind de la 50 la 60 de grade Celsius. Prezinta o durata de 80-180 de minute, timp in care consuma 7-14 litri de apa si 0.7-1.1 kWh energie electrica.
 3. Intensive – este indicat pentru vase foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius folosind o presiune mare. Detine o durata de 160 de minute si consuma 17 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 4. Cristale – este potrivit pentru vase sensibile, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Detine o durata de 100 de minute si un consum de 12 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 5. Rapid – detine o durata de numai 30 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Nu prezinta ciclu de uscare.
 6. Prespalare – este eficient pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, folosind 4.5 litri de apa la temperatura de admisie pret de 10 minute.
 7. Autocuratare – ofera o igienizare eficienta cavitatii interioare a masinii utilizand detergent special. Detine o durata de 50 de minute, timp in care consuma 9.5 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.

Totodata, masina dispune si de o serie de functii utile:

 • Multizone – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Power clean – face referire la zona de sub cosul inferior acolo unde veti putea amplasa articolele cu un nivel mai mare de murdarie.
 • Delay – presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 12 ore.
 • Info Light – proiecteaza un fascicul de lumina care ne va informa daca masina spala sau a terminat programul de spalare.
 • Sani Rinse – asigura o clatire optima si o buna igienizare vaselor.
 • Tablete – optimizeaza programul de spalare daca este folosit acest tip de detergent.

Concluzii si Pareri

Whirlpool WSIO3T223PCEX este o varianta buna, foarte bine dotata, ce ofera o spalare optima vaselor. Clientii sunt de parere ca este o alegere foarte buna pentru nevoile sale, masina functionand eficient. Interiorul acesteia este bine organizat, programele le acopera integral nevoile pe care le au, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: Whirlpool WSIO3T223PCEX

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Info Light
 • Gama bine gandita de programe si functii
 • Silentioasa
 • Eficienta energetica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *