Masina de spalat vase Tesla WD430M : Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Masina de spalat vase Tesla WD430M este un model simplu si foarte accesibil ca pret ce va poate scapa indata de grija vaselor murdare. Va propunem sa urmariti in continuare acest material unde vom discuta pe larg despre tot ceea ce presupune aceasta masina de spalat vase.

Tesla WD430M pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic destul de mic. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 197 kWh, iar cel de apa de 2520 litri.

Fiind un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii oferind oricand acces la el, precum si verificarea duratei programelor. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

La interior, masina dispune de doua cosuri destul de flexibile, unde puteti introduce diverse tiprui de vase. De asemenea, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu pentru articolele voluminoase. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Tesla WD430M interior

De asemenea, este un model destul de silentios, care in timpul spalarii inregistreaza maxim 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 49.5 cm latime si 60 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Tesla WD430M dispune de urmatoarele programe de spalare:

 1. Intensiv – este indicat pentru vasele cu grad ridicat de murdarie sau chiar resturi uscate. Temperatura de spalare este de 60 de grade Celsius si dureaza 165 d eminute, timp in care consuma 1.4 kWh energie electrica si 16.5 litri de apa.
 2. Rapid – este potrivit pentru vasele usor murdare si nu dispune de ciclu de uscare. Dureaza doar 30 de minute, timp in care consuma 0.7 kWh enerige electrica si 10 litri de apa.
 3. 90 min – este indicat pentru spalari zilnice, teperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, consumand 1.15 kWh energie electrica si 11.5 litri de apa.
 4. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius si prezinta o durata de 190 de minute, timp in care consuma doar 0.69 kWh energie electica si 9 litri de apa.

In acelasi timp, dispune si de cateva functii utile:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Tesla WD430M este o varianta simpla si eficienta ce poate fi o optiune convenabila si pentru cei cu un buget mai restrans. Cumparatorii au declarat ca masina functioneaza in parametrii optimi, fiind usor de folosit si foarte utila in locuinta. In opinia lor, raportul calitate/pret pentru acest produs este unul convenabil.

Review pe scurt: Tesla WD430M

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret convenabil
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Eficienta energetica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *