Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EES27100L : Review si Pareri avizate

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Electrolux EES27100L este o masina de spalat vase incorporabila foarte buna ce pune la dispozitie o capacitate destul de mare si o serie de programe si functii bine gandite. In continuare vom discuta cele mai importante detalii despre produs pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EES27100L prezinta o capacitate de incarcare de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 295 kWh, iar cel de apa de 2772 litri.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Ofera o interfata simpla si intuitiva, setarile dorite fiind foarte usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea eficienta a vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile, unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga si articole mai voluminoase. De asemenea, cosul superior se poate regla pe inaltime pentru a putea spala si vase mai inalte. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Modelul in discutie nu produce mult zgomot in timpul functionarii inregistrand 48 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii Speciale

Electrolux EES27100L are la baza 6 programe de spalare si anume:

 1. 30 min – este un program scurt, ce dureaza doar 30 de minute, si este potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie. Fiind activ senzorul de incarcare, consumul energetic variaza intre 0.57-0.69 kWh, iar cel de apa intre 9.4-11.4 litri.
 2. Preclatire – este ideal pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, folosind 3.7-4.5 litri de apa pret de 15 minute.
 3. 90 min – este indicat pentru vase cu murdarie normala sau cu resturi uscate de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 9.1-11.1 litri de apa si 1.01-1.13 kWh energie electrica.
 4. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata de 240 de minute. Consuma 9.9 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 5. Auto sense – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 50-60 de grade Celsius, iar durata intre 120-170 de minute. Consuma 8.2-11.2 litri de apa si 0.67-1.08 kWh energie electrica.
 6. Machine care – presupune igienizarea interiorului masinii folosind detergent special in acest sens, la temperatura de 70 de grade Celsius. Dureaza 60 de minute.

In ceea ce priveste functiile speciale, masina dispune de:

 • Air Dry – presupune deschiderea usii automat dupa finalizarea programului, permitand fluxului natural de aer sa patrunda in interior pentru o uscare optima.
 • Programare intarziata – implica amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Extra power – optimizeaza spalarea vaselor, crescand temperatura si durata programelor.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Electrolux EES27100L este un model foarte interesant ce asigura o spalare optima vaselor, fiind spatioasa si usor de folosit. Cumparataorii sustin ca isi face treaba foarte bine, fiind un produs spatios, usor de programat si bine dotat. Sunt de parere ca programele din dotare au fost bine gandite pentru a acoperi in mare parte nevoile pe care le au. Prin urmare, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Review pe scurt: Electrolux EES27100L

9.4

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Spatioasa
 • Programare intarziata
 • Air Dry

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *