Masina de spalat vase Bosch SMS88UI36E : Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Masina de spalat vase Bosch SMS88UI36E este un model performant, iar asa cum deja ne-au obisnuit cei de la Bosch, produsele nu fac rabat de la calitate. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a afla toate informatiile necesare despre acesta varianta de masina de vase Bosch.

Bosch SMS88UI36E pune la dispozitie o capacitate destul de mare, de 13 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, asigurand astfel un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de doar 211 kWh, iar cel de apa de 2156 litri.

Panoul de control ofera o interfata intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici regasim si doi indicatori foarte importanti si anume: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este prevazut cu doua cosuri spatioase si flexibile unde puteti introduce diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru articolele voluminoase. De asemenea, dispune si de raft pentru pahare, dar si cos pentru tacamuri.

Bosch SMS88UI36E interior

Sistemul Perfect Dry are la baza tehnologia Zeolith ce asigura uscarea eficienta a vaselor, chiar si a celor din plastic. In plus, asigura o functionare sigura gratie sistemului AquaStop ce constra intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, supapa in furtunul de alimentare si flotor la baza masinii ce vor intrerupe alimentarea cu apa in cazul in care este identificata vreo problema.

In plus, este foarte silentioasa, fiindca inregistreaza cel mult 42 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 56 de kg.

Programe si Functii speciale

Bosch SMS88UI36E are la baza 8 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, caci foloseste apa la temperatura de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program, fiind indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Silence – este cel mai silentios program, iar acest lucru se datoreaza presiunii foarte scazute. Spala la temperatura de 50 de grade Celsius, fiind asemanator cu programul Eco.
 5. Sticla – este indicat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta.
 6. Rapid – este un program scurt, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.
 7. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor.
 8. Curatare masina – presupune igienizarea interiorului masinii la temperatura de 70 de grade Celsius.

In acelasi timp, dispune si de o serie de functii utile:

 • Vario speed plus – scurteaza durata programelor de spalare cu pana la 60%.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Zona intensiva – permite incarcarea mixta cu vase murdare si usor murdare, amplasandu-le pe cele mai murdare in cosul de jos unde spalarea se va realiza mai intensiv.
 • Uscare lucioasa – previne formarea petelor, prelungind durata de uscare.
 • Igiena plus – igienizeaza eficient vasele celor mici si a persoanelor alergice.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Bosch SMS88UI36E este un model foarte bun, ce atinge performante ridicate atat la spalare, cat si la uscare. Cumparatorii sunt de parere ca este o masina exceptionala, fiind foarte spatioasa, bine dotata, dar si economica. Programele si functiile sunt foarte diversificate, astfel ca acopera toate nevoile pe care le au. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte corect.

Review pe scurt: Bosch SMS88UI36E

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Capacitate generoasa
 • Foarte economica
 • Gama variata de programe si functii
 • Tehnologie Zeolith

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *