Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI46LS00E : Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMI46LS00E este o masina de spalat vase foarte interesanta ce pune la dispozitie o capacitate destul de mare, dar si o serie de programe foarte bine gandite. Pentru a verifica daca este produsul in concordanta cu nevoile voastre, va propunem sa urmariti in continuare acest material.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI46LS00E prezinta o capacitate de incarcare de 13 seturi si este incaderata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 262 kWh, iar cel de apa de 2100 litri.

Pentru ca este un model partial incorporabil, panoul de control se afla pe exteriorul usii oferind oricand acces la el. Aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea articolelor din sticla.

Bosch SMI46LS00E display

Interiorul este prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. De asemenea, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru articole voluminoase. In plus, este prezent si raftul special pentru tacamuri.

In ceea ce priveste zgomotul produs, este un model destul de silentios inregsitrand cel mult 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 57.3 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 36 de kg.

Programe si Functii speciale

Bosch SMI46LS00E are la baza urmatoarele programe de spalare:

 1. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie sau chiar murdarie uscata, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune foarte mare.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie.
 4. Pahare – este recomandat pentru articole delicate, temperatura de spalare fiind de doar 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta.
 5. Turbo speed – este un program scurt, de doar 20 de minute, indicat pentru vasele foarte putin murdare.
 6. 1h – este un program potrivit pentru vasele cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.

In acelasi timp, dispune si de cateva functii utile, cum ar fi:

 • Vario speed plus – permite reducerea duratei programelor cu pana la 66%.
 • Uscare extra – optimizeaza etapa de uscare a vaselor.
 • Machine care – asigura o buna igienizare interiorului masinii folosind detergent special in acest sens.
 • Programare intarziata – presupune programarea spalarii in functie d orarul vostru.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Bosch SMI46LS00E este o masina de spalat vase eficienta, spatioasa si flexibila, oferind o spalare optima vaselor. Actualii cumparatori au declarat ca produsul se descurca eficient si sunt de parere ca este spatios, bine organizat si bine gandit. Nu consuma mult, nu este zgomotoasa si este foarte usor de programat, exact ceea ce aveau nevoie. Din punctul lor de vedere,  merita achizitionata si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Bosch SMI46LS00E

9.7

Pret

9.8/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Spatioasa
 • Gama variata de functii
 • Eficienta energetica
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *