Masina de spalat vase semi-incorporabila SIEMENS iQ300 SR536S00ID : Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

SIEMENS iQ300 SR536S00ID este un model slim, indicat si pentru bucatarii mai mici, despre care am ales sa discutam in acest material. Prin urmare, va invitam sa urmariti in continuare articolul pe care l-am pregati pentru a afla mai multe informatii utile despre produsul in discutie.

Masina de spalat vase semi-incorporabila SIEMENS iQ300 SR536S00ID ofera o capacitate de incarcare de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic destul de mic. Producatorul ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 197 kWh.

Fiind un model semi-incorporabila, panoul de control se afla pe exteriorul usii, oferind oricand acces, dar si posibilitatea de a monitoriza in permanenta durata programelor. Tot aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

SIEMENS iQ300 SR536S00ID display

Interiorul este prevazut cu doua cosuri flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole mai mari. De asemenea, aici se afla si cosul pentru tacamuri si suportul pentru pahare.

SIEMENS iQ300 SR536S00ID cosuri

Totodata, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand numai 44 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.5 cm inaltime, 44.8 cm latime si 57.3 cm adancime.

Programe si Functii speciale

SIEMENS iQ300 SR536S00ID detine urmatoarele programe de spalare:

 1. Intensiv – este indicat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului, fiind indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de splare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Silentios – presupune un mod de functionare silentios datorita presiunii reduse fiind similar cu programul Eco.
 5. Pahare – este indicat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de doar 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa.
 6. Normal – este indicat pentru spalari de zi cu zi, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.

Totodata, dispune si de urmatoarele functii speciale foarte utile:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Vario speed plus – presupune reducerea duratei programelor de spalare.
 • Intensive zone – presupune spalarea intensiva la nivelul unui singur cos, in restul masinii presiunea si temperatura fiind mai scazute.
 • Extra Dry – optimizeaza uscarea vaselor.
 • Machine care – implica igienizarea interiorului masinii adaugand detergent special.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase SIEMENS iQ300 SR536S00ID este o varianta foarte interesanta ce asigura o serie de programe si functii interesante si performante pe masura. Cumparatorii sustin ca este o alegere foarte buna, fiindca masina functioneaza excelent asa cum se si asteptau. Este bine organizata, flexibila, iar programele si functiile din dotare le acopera integral nevoile. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: SIEMENS iQ300 SR536S00ID

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Flexibila si bine organizata
 • Functii variate
 • Eficienta energetica
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *