Masina de Spalat Vase Incorporabila Siemens SN636X01KE – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Siemens SN636X01KE este o masina de spalat vase incorporabila incapatoare, prevazuta cu o serie de programe foarte eficienta care va constitui subiectul discutiei noastre astazi. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla cele mai importante informatii despre produs pentru a verifica daca este in concordanta cu asteptarile voastre!

Masina de spalat vase Siemens SN636X01KE este dotata cu o capacitate suficient de mare, de 13 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un cosnum energetic redus.

InfoLight

Panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior, iar odata inchisa usa, acesta nu va mai ramane vizibil. Pentru a contracara acest inconvenient, aparatul a fost echipat cu sistemul Info Light care presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea, pentru a sti cand masina spala sau cand aceasta si-a incheiat programul. Tot aici se afla si indicatorul de sare, precum si indicatorul pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar pe suprafata vaselor si coroziunea componentelor interne, in timp ce agentul de clatire lustruieste vasele.

Interiorul este organizat cu ajutorul unor cosuri flexibile, dar si incapatoare, unde pot fi adaugate vase de toate marimile. Suportii mobili din plastic se pot plia, obtinand astfel spatiu suplimentar pentru adaugarea articolelor ceva mai voluminoase. In plus, tacamurile si paharele vor fi amplasate in suporturile speciale.

Presupune un mod de functionare cat se poate de sigur fiind prevazuta cu sistemul AquaStop, dar si silentios, inregistrand 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 x 59.8 x 55 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina dispune de 6 programe de spalare, pe care le vom detalia in continuare:

 1. Intensiv – asigura o spalare intensiva articolelor extrem de murdare, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 125-135 de minute, iar consumul intre 1.4-1.45 kWh energie electrica.
 2. Auto – are la baza atat senzorii de incarcare, cat si cei de turbiditate, fiind potrivit in aproape orice situatie. Temperatura de spalare variaza intre 45 si 65 de grade Celsius, iar durata intre 95-160 de minute. Inregistreaza un consum de 9-19 litri de apa si 0.95-1.55 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 210 minute, timp in care consuma 0.92 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 4. Pahare – ofera o spalare delicata articolelor foarte delicate, temperatura de spalare fiind de doar 40 de grade Celsius. Fiind activ senzorul de incarcare, durata variazaintre 85-90 de minute, timp in care consuma 11-14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh energie electrica.
 5. Rapid – dureaza doar 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase recent murdarite. Detine si ciclu de uscare.
 6. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, utilizand 4 litri de apa la temperatura de admisie.

Este prezent si programul de autocuratare ce presupune igineizarea cavitatii interioare a masinii, fiind necesara adaugarea de deteergent special in acest sens. Totodata, masina prezinta si cateva functii speciale foarte utile:

 • Extra-uscare – usuca eficient vasele, crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Vario speed plus – permite scurtarea duratei programelor cu pana la 60%.
 • Zona intensiva – se refera la zona din cosul inferior unde va spala cu o presiune foarte ridicata, aici putand fi amplasate vasele foarte murdare si rezistente.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 1 pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Siemens SN636X01KE este o masina de spalat vase foarte buna, ce face fata oricui tip de murdarie, oferind o ingrijire atenta tuturor vaselor. Clientii sunt incantati de ea si sustin ca masina este una incapatoare, silentioasa si economica, ce isi face treaba foarte bine. Programele din dotare sunt bine gandite, iar functiile diversificate, completand perfect programele din dotare. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: Siemens SN636X01KE

9.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.2/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Incapatoare
 • Sistem InfoLight
 • Functii diversificate
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *