Masina de spalat vase incorporabila AEG FEE53600ZM – Review si Pareri personale

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

AEG FEE53600ZM este o masina de spalat vase incapatoare si foarte economica, un real ajutor in orice bucatarie. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a descoperi cele mai importante informatii despre produs!

Masina de spalat vase AEG FEE53600ZM detine o capacitate destul de mare, de 13 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai performanta clasa, asigurand un consum energetic redus. In principiu, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 234 kWh, iar cel de apa la 2775 litri.

Panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe exterior, interfata acestuia fiind una foarte intuitiva. Aici se afla si indicatorul pentru sare si agentul de clatire, Dupa cum deja stim sarea joaca un rol foarte important in activitatea masinii fiindca previne depunerile de calcar pe suprafata vaselor, dar si pe componentele interne ale masinii.

Interiorul acesteia este organizat cu ajutorul celor doua cosuri foarte incapatoare si flexibile. Suportii mobili din plastic se pot rabata pentru a obtine spatiu suplimentar pentru adaugarea articolelor ceva mai voluminoase. De asemenea, beneficiaza si de suport pentru pahare si cos pentru tacamuri.

Tehnologia Air Dry ofera rezultate excelente la uscare, fiindca usa se va deschide aproximativ 10 cm dupa finalizarea programului de spalare.

Presupune, in acelasi timp, si un mod de functionare sigur, fiind prevazuta cu sistemul Aqua Stop ce impiedica eventualele inundatii. In plus, este foarte silentioasa, inregistrand numai 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 x 59.6 x 57.5 cm (l x L x A) si cantareste aproximativ 39 de kg.

Programe si functii speciale

Masina are la baza 5 programe de spalare, pe care le vom detalia in continuare:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de 237 minute, timp in care consuma 9.9 litri de apa si 0.82 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, adaptandu-se oricarui gen de situatii. Temperatura de spalare variaza de la 45 pana la 70 de grade Celsius, iar durata de la 45 pana la 160 de minute. Inregistreaza un consum de 7-12 litri de apa si 0.7-1.5 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este potrivit pentru vasele foarte murdare, dar si rezistente, caci temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius. Dureaza 140-160 de minute, inregistrand un consum de 13-15 litri de apa si 1.4-1.6 kWh energie electrica.
 4. 30 min – dureaza doar 30 de minute si spala la temperatura de 60-65 de grade Celsius. Este potrivit pentru vasele recent murdarite. Consuma 9 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 5. Pahare – este potrivit pentru articole foarte sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Dureaza 70-85 de minute, timp in care consuma 13-14 minute si 0.9-1.1 kWh energie electrica.

In plus, beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte utile, precum:

 • XtraDry – optimizeaza procesul de uscare, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.
 • Time Saver – scurteaza durata programelor cu pana la 50%, prin cresterea presiunii si a temperaturii apei.

Concluzii si Pareri

AEG FEE53600ZM este o masina de spalat vase una care ofera o ingrijire atenta vaselor indepartand orice tip de murdarie. Clientii sunt multumiti de ea si declara ca este suficient de incapatoare, extrem de economica si silentioasa. De asemenea, programele din dotare sunt foarte bine gandite pentru a acoperi cam toate tipurile de nevoi. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: AEG FEE53600ZM

9.8

Pret

9.4/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Foarte economica
 • Tehnologie AirDry
 • Incapatoare
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *