Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint-Ariston ELTB 4B019 EU – Review detaliat si Pareri obiective

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint-Ariston ELTB 4B019 EU este o masina destul de simpla si foarte accesibila ca pret, ce poate reprezenta un ajutor de nadejde in orice bucatarie. Va invitam sa aflati mai multe detalii utile despre produs pentru a va putea forma o parere cat mai pertinente!

Masina de spalat vase Hotpoint-Ariston ELTB 4B019 EU pune la dispozitie o capacitate destul de mare, de 13 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior, prezentand o interfata cat se poate de intuitiva. Aici se afla si indicatorul pentru sare care se va aprinde in momentul in care este necesara adaugarea unei cantitati suplimentare. Sarea detine un rol foarte important in activitatea masinii, prevenind depunerile de calcar pe suprafata vaselor, dar si pe componentele interne ale acesteia.

Interiorul este organizat cu ajutorul a doua cosuri flexibile unde putem aduaga vase de diverse dimensiuni. Suportii mobili din plastic pot fi rabatati astfel incat sa poata fi aduagate si oale, tigai, tavi si asa mai departe. Tot aici regasim si suportul special pentru tacamuri la nivelul caruia se va asigura deopotriva o curatare eficienta.

Presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand 49 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 82 x 59.5 x 57 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina dispune de numai 4 programe de spalare, insa desi sunt putine acopera cele mai importante nevoi:

  1. Eco – este cel mai eficient din perspectiva consumului, insa este potrivit pentru spalari zilnice, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 10 minute, timp in care consuma 11 litri de apa si 1.04 kWh.
  2. Intensiv – ofera o spalare intensiva vaselor, la temperatura de 70 de grade Celsius, indepartand eficient chiar si resturile uscate de murdarie. Dureaza 2 ore si 30 de minute, timp in care consuma 16.5 litri de apa si 1.65 kWh energie electrica.
  3. Normale – este recomandat pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza 2 ore si consuma 16 litri de apa si 1.35 kWh energie electrica.
  4. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, durata fiind de 10 minute. Consuma 4 litri la temperatura de admisie.

Concluzii si Pareri

Hotpoint-Ariston ELTB 4B019 EU este o masina de spalat vase simpla, dar cu care iti poti face treaba bine. Clientii confirma acest lucru si sustin ca spala eficient vasele, este incapatoare si silentioasa. Nu au avut nicio problema cu ea si chiar daca nu dispune de functii si tehnologii de ultima generatie, totusi este o achizitie reusita. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Hotpoint-Ariston ELTB 4B019 EU

8.8

Pret

9.2/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

8.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate generoasa
  • Silentioasa
  • Usor de programat

Argumente CONTRA

  • Numar redus de programe si functii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *