Masina de spalat vase semi-incorporabila AEG FEE63400PM – Review si Pareri obiective

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

AEG FEE63400PM este un model de masina de spalat vase deosebit de economic ce vine la pachet cu o gama diversificata de programe ce vor acoperi toate tipurile de nevoi. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla cele mai importante detalii despre produs!

Masina de spalat vase AEG FEE63400PM este prevazuta cu o capacitatea mai modesta, de 9 seturi, si este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++. Pentru a ne convinge de acest lucru, producatorii ne prezinta niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi de doar 176 kWh, iar cel de apa de 2775 litri.

Pentru ca acest model este semi-incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe exterior, ceea ce inseamna ca ramane vizbil in timpul functionarii. Aici putem verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului. De asemenea, tot aici se afla cei mai importanti indicatori: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea detine un rol deosebit de important in activitatea aparatului fiindca previne depunerile de calcar pe suprafata vaselor, dar si pe componentele interne ale masinii, in timp agentul de clatire se ocupa cu lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri foarte flexibile unde putem adauga vase de diverse dimensiuni. De asemenea, suportii din plastic se pot rabata pentru a obtine mai mult spatiu in vederea adaugarii oalelor, tigailor si asa mai departe. Este prezent si cosul pentru tacamuri la nivelul caruia se va asigura, deopotriva o igienizare corespunzatoare.

Este un model silentios ce inregistreaza 44 dB. In plus, dimensiunile acestuia sunt de 81.8 x 44.6 x 57 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina are la baza 7 programe de spalare, pe care le vom detalia in continuare:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este recomandat pentru spalarile zilnice, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Are o durata de 237 minute, timp in care consuma 9.9 litri de apa si 0.82 kWh energie electrica.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, fiiind potrivit in foarte multe situatii. Temperatura de spalare variaza intre 45-70 de grade Celsius, avand o durata cuprinsa intre 40-150 de minute. Inregistreaza un consum de 6-12 litri de apa si 0.5-1.2 kWh energie electrica.
 3. Zilnic – este potrivit pentru vase cu murdarie mixta, fiind activi atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 50-65 de grade Celsius, avand o durata cuprinsa intre 130-150 de minute. Inregistreaza un consum de 11-13 litri de apa si 1-1.2 kWh energie electrica.
 4. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de spalare grade Celsius.
 5. 30 min – este recomandat pentru articole recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 60-65 de grade Celsius. Dureaza 30-40 minute, timp in care consuma 8 litri de apa si 0.6-0.8 kWh energie electrica.
 6. Silent – poate fi activat chiar si pe timpul noptii pentru ca datorita presiunii scazute a apei, va asigura o spalare foarte silentioasa. Este potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 9-11 litri de apa si 0.9-1.1 kWh energie electrica, avand o durata de 220-230 minute.
 7. Pahare – este potrivit pentru articolele foarte sensibile, inclusiv pahare si portelanurile pretioase. Temperatura d spalare este de doar 45 de grade Celsius, iar durata intre 60-80 de minute. Inregistreaza un consum de 10.12 litri de apa si 0.8-0.9 kWh energie electrica.

In acelasi timp, masina dispune si de o serie de functii speciale, cum ar fi:

 • AirDry – permite deschiderea automata a usii masinii cu aproximativ 10 cm pentru a permite fluxul natural al aerului sa patrunda in interior pentru o uscare eficienta.
 • XtraDry – asigura o uscare optima vaselor folosind apa la temperaturi ridicate in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Time Saver – reduce durata programelor cu pana la 50%.
 • ExtraHygiene – igienizeaza vasele pentru cel putin 10 minute la temperatura de 70 de grade Celsius.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.

Concluzii si Pareri

AEG FEE63400PM este o masina spalat vase foarte buna, pe care o recomand cu incredere, reusind sa faca fata oricarui tip de murdarie. Clientii confirma acest lucru si sustin ca programele din dotare sunt foarte bine gandite si apreciaza in mod deosebit la acest model modul silentios de functionare, diversitatea programelor si consumul redus de resurse. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: AEG FEE63400PM

9.9

Pret

9.6/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Numar mare de programe si functii
 • Eficienta energetica
 • Sistem AirDry
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *