Masina de spalat vase semiincoporabila Bosch SMI24AS00E – Review si Pareri diverse

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SMI24AS00E este o masina de spalat vase simpla si eficienta ce face parte din seria a 2-a a electrocasnicelor Bosch. Vine la pachet cu 4 programe importante despre care vom discuta in acest material!

Masina de spalat vase Bosch SMI24AS00E este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic decent.

Pentru ca discutam despre un model semi-incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe exterior, astfel ca va ramane vizibil chiar si pe durata functionarii. Poti verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului in derulare. In plus, cei doi indicatori – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire, te vor avertiza in momentul in care este necesara realimentarea compartimentelor respective. Sarea detine un rol foarte important in activitatea aparatului pentru ca previne coroziunea componentelor interne, dar si depunerea de calcar pe suprafata vaselor.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri destul de incapatoare si foarte flexibile unde putem adauga vase de diverse dimensiuni. De asemenea, prin rabatarea suportilor mobili din plastic putem obtine spatiu suplimentar pentru adaugarea vaselor ceva mai voluminoase. Este prezent si cosul Vario ce poate fi amplasat in cosul inferior, aici fiind depozitate tacamurile murdare.

Cu sistemul Aqua Stop vom preveni riscul inundatiilor, acesta referindu-se la un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor, ce intrerup alimentarea cu apa.

Tehnologia pentru protectia sticlei previne coroziunea acesteia prin dedurizarea continua a apei. In plus, presupune si un mod de functionare destul de silentios, inregistrand numai 52 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 x 59.8 x 57.3 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina are la baza 4 prorgrame de spalare, dupa cum urmeaza:

  1. Eco – este cel mai eficient din perspectiva consumului de resurse, insa este potrivit pentru spalarile zilnice, fiindca temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
  2. Scurt – este un program scurt, potrivit pentru vase recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius.
  3. Intensiv – permite spalarea vaselor foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius.
  4. Prespalare – este eficient pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor.

Printre functiile speciale din dotare se numara incarcare la jumatate ce face posibila incarcarea unui singur cos adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata si programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii.


Concluzii si Pareri

Bosch SMI24AS00E este o masina de spalat vase simpla, dar care isi face treaba destul de bine. Clientii confirma acest lucru si sustin ca a devenit ajutorul de nadejde in bucatarie. Este usor de programat si destul de incapatoare, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul rezonabil.

Review pe scurt: Bosch SMI24AS00E

8.9

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

8.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Incarcare la jumatate
  • Programare intarziata
  • Sistem Aqua Stop

Argumente CONTRA

  • Numar redus de programe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *