Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIN38644D Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Beko BDIN38644D este o masina de spalat vase incorporabila prevazuta cu o capacitate de incarcare foarte mare si o gama variata de programe. Daca este alegere potrivita si nevoilor voastre ramane sa descoperiti imediat, in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase Beko BDIN38644D prezinta o capacitate de incarcare foarte generoasa, de 16 seturi, ceea ce o face excelenta si pentru o familie numeroasa. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica C, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari doar 77 kWh.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Acesta ofera o interfata intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici regasim si doi indicatori importanti si anume: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul beneficiaza de niste cosuri foarte spatioase si flexibile unde puteti introduce diferite tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole mai mari. De asemenea, nu lipsesc nici suporturile de pahare Soft Touch, precum si setarul special pentru tacamuri.

Este o masina de spalat vase silentioasa, al carui nivel de zgomot este de 42 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 59 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 40 de kg.

Programe si Functii Speciale

Beko BDIN38644D include 8 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Auto – este cel mai flexibil program fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 40 si 65 de grade Celsius, iar durata intre 110-198 de minute. Consuma 9.4-12.4 litri de apa si 0.9-1.45 kWh energie electrica.
 2. AquaFlex – este potrivit pentru spalari de zi cu zi, durata programului fiind de 219 minute, timp in care consuma 19 litri de apa si 1.53 kWh energie electrica.
 3. Intensive – este indicat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Dureaza 187 minute si consuma 16.8 litri de apa si 1.51 kWh energie electrica.
 4. Eco – este cel mai eficient din punct de vedere al consumului si este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 236 minute si consuma 9.5 litri de apa si 0.768 kWh energie electrica.
 5. Delicate – este potrivit pentru articole sensibile, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Dureaza 120 de mintue si consuma 14.4 litri de apa si 0.92 kWh energie electrica.
 6. Quick&Shine – spala si lustruieste eficient vasele, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza 58 de minute si consuma 10.6 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
 7. Mini – este un program scurt, potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de doar 35 de grade Celesius. Dureaza 30 de minute si consuma 10.8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 8. Prewash – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute, timp in care foloseste 4 litri de apa la temperatura de admisie.

De asemenea, este prevazuta si cu cateva functii utile:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Igienizare – asigura igienizarea suplimentara a vaselor.
 • Steam Gloss – ofera o buna lustruire.
 • Fast+ – reduce durata programelor fara a afecta calitatea spalarii.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Beko BDIN38644D este o masina de spalat vase bine dotata cu o capacitate generoasa ce asigura o ingrijire excelenta vaselor. Clientii sunt foarte multumiti de ea si apreciaza in mod deosebit capacitatea generoasa, dar si diversitatea programelor si functiilor din dotare. Confirma ca isi face treaba eficient, fiind usor de setat si foarte moderna. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Beko BDIN38644D

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.7/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate foarte mare
 • Gama foarte variata de programe si functii
 • Usor de setat
 • Economica si silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *