Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIN14320 Review si Sfaturi utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko BDIN14320 este o masina de spalat vase incorporabila ce ofera o capacitate generoasa, dar si cele mai uzuale programe. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit unde va vom prezenta toate informatiile necesare.

Masina de spalat vase Beko BDIN14320 este un model prevazut cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, fiind potrivita pentru o familie cu mai multi membri. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari aproximativ 94 kWh.

Este o masina incorporabila, astfel ca panoul de control se afla pe interiorul usii, oferind o interfata simpla si intuitiva. Aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Va reamintim ca sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire asigura buna lustruire a vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile unde puteti adauga diferite tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole mai mari. Nu lipsesc nici cosul pentru tacamrui si suportul pentru pahare si cesti.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 34.8 kg.

Programe si Functii Speciale

Beko BDIN14320 are la baza 4 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este un program destinat articolelor cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 2. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 3. Quick&Shine – este potrivit pentru spalari de zi cu zi, acest program redand stralucirea vaselor. Temperatura apei este de 60 de grade Celsius, iar durata programului de 58 de minute.
 4. Mini – este un program scurt ce dureaza doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 35 de grade Celsius, fiind potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie.

De asemenea, include si urmatoarele functii speciale:

 • Hygiene – asigura o igienizare intensiva indepartand 99.99% din bacterii si virusuri.
 • Flexible Half Load – puteti adauga un singur cos cu vase murdare, iar masina va adapta resursele necesare.
 • Start delay – puteti amana ora de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Beko BDIN14320 este o masina de spalat vase incapatoare ce asigura o ingrijire eficienta vaselor. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declar ca spala si usuca bine vasele, este silentioasa, dar si economica. Ii ajuta foarte mult sa nu mai piarda timpul cu spalatul vaselor dupa fiecare masa, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Beko BDIN14320

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.5/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Eficienta energetica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *