Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIN38531D Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Beko BDIN38531D este o masina de spalat vase spatioasa si bine organizata ce poate oferi o ingrijire optima vaselor. Include o gama variata de programe si functii ce asigura performante ridicate. Daca este o optiune buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Masina de spalat vase Beko BDIN38531D ofera o capacitate generoasa de 15 seturi fiind potrivita astfel si pentru familii mai mari. Conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa de eficienta energetica D. Anual inregistreaza doar 241 kWh.

Pentru ca este un model incoporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Ofera o interfata intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Interiorul include niste cosuri spatioase si foarte flexibile. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole mai mari. De asemenea, sunt prezent si suportul pentru pahare si cosul pentru tacamuri.

Totodata, presupune un mod de functionare silentios inregistrand maxim 42 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 39.8 kg.

Programe si Functii Speciale

Beko BDIN38531D are la baza 8 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Auto – este un program flexibil controlat de senzorul de incarcare si de cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 40-65 de grade Celsius.
 2. AquaFlex – este potrivit pentru incarcaturi mixte.
 3. Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 4. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 5. Pahare – este potrivit pentru articole sensibile, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta.
 6. Quick & Shine – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 7. Mini 30 – poate fi utilizat pentru articole cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 35 de grade Celsius.
 8. Prespalare – inmoaie resturile uscate de pe vase.

De asemenea, include si alte functii utile, cum ar fi:

 • Fast+ – reduce durata programelor fara a afecta calitatea spalarii.
 • Self Dry – presupune deschiderea automata a usii la finalul programului permitand fluxului natural al aerului sa patrunda in interior.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Incarcare la jumatate – vizeaza incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Steam gloss – pastreaza paharele si vasele din portelan ca noi, adaugand o clatire suplimentara pentru performante ridicate la uscarea vaselor.
 • Igienizare – asigura o buna igienizare vaselor.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko BDIN38531D este un model eficient prevazut cu o capacitate mare si o gama variata de programe. Cumparatorii s-au declarat multumiti de ea si confirma ca spala eficient vasele. Este spatioasa, bine organizata, iar programele din dotare le acopera integral nevoie. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

Pareri pe scurt: Beko BDIN38531D

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

9.7/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Foarte spatioasa
 • Gama variata de programe
 • Economica
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *