Masina de spalat vase incorporabila Bosch SBH6ZCX42E Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SBH6ZCX42E este o masina de spalat vase incorporabila foarte incapatoare si bine dotata ce asigura o buna ingrijire vaselor. Ofera performantele excelente si functii inteligente, insa mai multe detalii vom discuta imediat.

Masina de spalat vase Bosch SBH6ZCX42E pune la dispozitie o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face excelenta si pentru o familie cu mai multi copii. De asemena, este incadrata in clasa de eficienta energetica C, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual doar 237 kWh.

Fiind un model incoporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Ofera o interfata foarte prietenoasa, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire asigura o lustruire optima.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile unde puteti adauga diferite tipuri de vase. Rabatand suportii mobili puteti obtine si mai mult spatiu pentru articole mai mari. De asemenea, nu lipsesc nici cosul pentru tacamuri si suportul pentru pahare.

In plus, presupune un mod de functionare silentios inregistrand maxim 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 86.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii Speciale

Bosch SBH6ZCX42E are la baza 8 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Silentios – asigura un mod de operare silentios, temperatura apei fiind de doar 50 de grade Celsius alaturi de o presiune redus. Este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie.
 5. Sticla – este destinat articolelor sensibile ce se pot deteriora usor, temperatura apei fiind de doar 40 de grade Celsius impreuna cu o presiune redusa.
 6. Express 60 – este potrivit pentru vase mixte, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 7. Express 45 – este potrivit pentru articole sensibile cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius.
 8. Curatare masina – asigura o buna igienizare cavitatii interioare, la temperatura de 70 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile speciale, amintim de:

 • Zona intensiva – este potrivit pentru incarcarea mixta cu vase murdare si usor murdare.
 • Uscare extra – optimizeaza uscarea vaselor crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Speed Perfect+ – reduce durata programelor fara a afecta calitatea spalarii.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Home Connect – datorita tehnologiei Wi-fi si a aplicatiei mobile, puteti verifica si controla masina direct de pe telefonul mobil.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Bosch SBH6ZCX42E este un model performant si bine dotat ce poate fi o solutie excelenta pentru problema vaselor murdare. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si declara ca masina functioneaza perfect asa cum, de altfel, se si asteptau. Este incapatoare, bine dotata, iar programele si functiile din dotare le acopera integral nevoile. O recomanda mai departe cu incredere si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Bosch SBH6ZCX42E

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Tehnologie Wi-fi
 • Gama variata de functii moderne
 • Economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *