Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WI7020P Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Whirlpool WI7020P este o masina de spalat vase incorporabila prevazuta cu o capacitate generoasa si tehnologii moderne. Poate elimina murdaria de pe orice fel de vase, asigurand o ingrijire optima. Daca este o solutie inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase Whirlpool WI7020P ofera o capacitate generoasa de 14 seturi fiind ideala si pentru familii mai mari. Conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa E, obtinand un consum energetic de doar 95 kWh la fiecare 100 de spalari.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Acesta ofera o interfata intuitiva astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Aici se afla si doi indicatori foarte importanti – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a introduce si articole mai mari. De asemenea, cosul superior poate fi reglat astfel incat sa puteti spala oale inalte. In plus, sunt prezente si suporturile pentru pahare si cosul de tacamuri.

Modelul in discutie asigura un mod de operare silentios, inregistrand cel mult 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55.5 cm adancime, avand o greutate de 35.5 kg.

Whirlpool WI7020P Programe si Functii Speciale

Aceasta prezinta nu mai putin de 8 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel  mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata de 3 ore si 10 minute. Consuma 9.5 litri de apa si 0.95 kWh energie electrica.
 2. 6th sense – este un program controlat de senzori, temperatura de spalare variind intre 50 si 60 de grade Celsius. Dureaza intre 1 ora si 25 de minute si 3 ore. Consuma 7-14 litri de apa si 0.9-1.4 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Dureaza 2 ore si 50 de minute si consuma 14 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
 4. Spalare si uscare rapida – este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de o ora si 25 de minute si consuma 11.5 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.
 5. Cristal – este indicat pentru pahare si alte articole sensibile, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius. Dureaza o ora si 40 de minute si consuma 11.5 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 6. Rapida 30′ – este un program ce dureaza doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Consuma  9 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica. Este indicat pentru articole cu grad redus de murdarie.
 7. Silentios – asigura o spalare silentioasa datorita presiunii reduse de a apei. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata de 3 ore si 30 de minute. Consuma 15 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 8. Prespalare – presupune inmuierea resturilor uscate de murdarie, pret de 12 minute. Foloseste 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.

Mai mult decat atat, include si o serie de functii interesante cum ar fi:

 • Multizone – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Intarziere – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 12 ore.
 • Turbo – reduce durata programelor de spalare fara a afecta calitatea spalarii.
 • Power clean – gratie jeturilor cu putere suplimentara, aceasta functie ofera o spalare mai intensiva si mai puternica la nivelul cosului inferior.
 • Tableta – optimizeaza performantele la spalare daca folositi detergent tip tableta.
 • Natural Dry – deschide automat usa dupa terminarea programului pentru a permita fluxului de aer sa patrunda in interior.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Whirlpool WI7020P este un model incapator si bine organizat ce asigura o buna ingrijire vaselor. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca spala foarte bine vasele. Apreciaza, totodata, modul foarte silentios de operare si capacitatea generoasa. Sunt de parere ca au facut oa legere corecta al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Whirlpool WI7020P

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

9.8/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Incapatoare
 • Gama variata de programe si functii
 • Eficienta energetica
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *