Masina de spalat vase Bosch SPS4EMI28E Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SPS4EMI28E este o masina de spalat vase interesanta prevazuta cu programe bine gandite si functii utile. Este o varianta care se descurca eficienta, dar inainte de toate va invitam sa aflati  mai multe informatii utile in continuare.

Masina de spalat vase Bosch SPS4EMI28E prezinta o capacitate de incarcare de 10 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A++ sau, conform noilor etichete energetice, clasa D. Astfel, consumul energetic anual este de doar 211 kWh, fiind un model economic.

Pentru ca este un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii oferindu-va posibilitatea de a putea verifica durata programului oricand. Interfata acestuia este una intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea lor.

Bosch SPS4EMI28E review

Interiorul este prevazut cu niste cosuri destul de incapatoare si foarte flexibile unde puteti adauga mai multe tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a introduce articole mai voluminoase. De asemenea, dispune si de setar special pentru tacamuri si supoturi pentru cesti si pahare.

In plus, este o masina de spalat vase silentioasa al carui nivel de zgomot este de 44 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 84.5 cm inaltime, 45 cm latime si 60 cm adancime.

Bosch SPS4EMI28E Programe si Functii speciale

Aceasta dispune de 6 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Intensiv – este indicat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 4. Express 65 – este recomandat pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, iar durata de o ora.
 5. Silence – este un program silentios, pe care il puteti folosi si pe timpul noptii datorita presiunii reduse a apei. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.

De asemenea, prezinta si cateva functii utile, cum ar fi:

 • Speed Perfect+ – reduce durata programelor cu pana la 75%.
 • Zona intensiva – se activeaza la incarcarea mixta cu vase foarte murdare si usor murdare.
 • Efficient Dry – in timpul azei de uscare, usa aparatul se deschide automat.
 • Machine care – presupune igienizarea interiorului masinii.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Home Connect – permite conectarea masinii cu telefonul mobil astfel incat sa o puteti controla chiar si de la distanta.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Bosch SPS4EMI28E este un model care se descurca eficient oferind o buna ingrijire vaselor. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca este un aparat bine organizat, suficient de spatios pentru nevoile sale si foarte silentios. Isi face treaba eficient indepartand fara probleme orice tip de murdarie. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Bosch SPS4EMI28E

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

9.8/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Bine organizata
 • Control de pe telefonul mobil
 • Gama variata de functii
 • Economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *