Masina de spalat vase incorporabila GRUNDIG GNV41825 – Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

GRUNDIG GNV41825 este o masina incapatoare, prevazuta cu o gama variata de programe, ce reusesc sa ofere o ingrijire atenta a vaselor indiferent de gradul de murdarie. Din punctul meu de vedere, ar putea fi o alternativa interesanta de luat in calcul, insa as vrea ca mai intai de toate sa discutam mai multe detalii utile despre acest produs pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Masina de spalat vase GRUNDIG GNV41825 este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face potrivita chiar si pentru familii mari mari. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Pentru a ne convinge de faptul ca este o masina economica, producatorii vin cu niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la doar 266 kWh, iar cel de apa 2660 litri.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior. Interfata acestuia este una foarte simpla astfel ca setarile dorite sunt foarte usor de realizat. In plus, tot aici se afla si doi indicatori foarte importanti si anume: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si de pe componentele interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este pe atat de incapator, pe cat este si de flexibil, permitand adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. Suportii mobili din plastic se pot plia pentru a obtine spatiul de care ai nevoie, fiind prezent si suportul pliabil pnetru pahare, precum si cosul Vario Slide pentru tacamuri.

Motorul fara perii Eco Inverter asigura o presiune variabilla a apei, eficientizand procesul de spalat. In plus, reduce consumul de apa si asigura un mod de functionare silentios. Cu sistemul Water Protect+, locuinta ta va fi protejata de eventualele pagube pe care le-ar putea produce apa. Acesta consta intr-un furtun cu perete dublu, ce va conduce fluxul de apa in cuva masinii, daca peretele interior se defecteaza.

Dimensiunile masinii sunt de 59.8 x 55 x 81.5 cm (L x A x l) si cantareste aproximativ 40 de kg.

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de 8+1 programe pe care le vom detalia in continuare:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 220 de minute, timp in care consuma 0.93 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind controlat in dotalitate de senzori. Temperatura de spalare variaza intre 40 si 65 de grade Celsius si dureaza 110-178 de minute. Consuma intre 9.4 si 12.4 litri de apa.
 3. All-in-wash – presupune spalarea cu temperaturi si presiuni diferite la nivelul celor doua cosuri din dotare. Astfel, la nivelul cosului superior, apa va avea o temperatura si o presiune mai scazuta fiind potrivit pentru vasele mai sensibile, in timp ce la nivelul cosului inferior, temperatura si presiunea apei vor fi mai ridicate, fiind ideale pentru vasele rezistente si foarte murdare. Are o durata de 203 minute si consuma 19 litri de apa si 1.53 kWh energie electrica.
 4. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 1.51 kWh energie electrica si 16.8 litri de apa.
 5. Quick Wash – ofera o spalare rapida, de doar 58 de minute, temperatura de spalare ifind de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10.6 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
 6. Glass care – este recomandat pentru articole sensibile la temperaturi ridicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius.
 7. Mini30 – dureaza doar 30 de minute si spala la temperatura de 35 de grade Celsius. Nu dispune de ciclu de uscare.
 8. Prespalare – dureaza 15 minute si consuma 4 litri de apa. Este potrivit pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor.

De asemenea, programul Selfcare presupune curatarea interiorului masinii, cel putin o data pe luna folosind detergent special in acest scop. In plus, masina beneficiaza si de cateva functii speciale foarte utile:

 • Incarcare la jumatate – puteti incarca un singur cos, iar masina va adapta resursele in functie de cantitatea de vase adaugata, fara a modifica temperatura si durata de spalare.
 • Auto Tablet – utilizand detergent tip tableta se va ajusta temperatura si durata ciclului de clatire finala.
 • Tray Master – poate fi activat exclusiv pentru programul intensiv si presupune curatarea doar pe un singur nivel, tavi sau oale voluminoase.
 • Steam Shine – asigura o uscare optima vaselor.

Verifica oferte!


Concluzii si Pareri

Personal, sunt de parere ca masina GRUNDIG GNV41825 este un model convenabil analizand calitatea oferita, dotarile, dar si pretul cu care poate fi achizitionata. Clientii sunt multumiti de modul in care isi face treaba, iar ceea ce apreciaza cel mai mult la ea se refera la capacitatea generoasa, numarul mare de programe si functii, dar si consumul energetic redus. Din punctul lor de vedere, constituie o achizitie reusita pe care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: GRUNDIG GNV41825

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Capacitate generoasa
 • Consum energetic redus
 • Numar mare de programe si functii
 • Sistem de protectie

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *