Masina de spalat vase Beko DFN38530DX – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DFN38530DX este o masina de spalat vase deosebita, a carei latura functionala se imbina perfect cu cea estetica, iar rezultatul este unul foarte reusit. Isi face treaba impecabil, iar acest lucru se datoreaza programelor si functiilor din dotare,

Masina de spalat vase Beko DFN38530DX este prevazuta cu o capacitate generoasa de 15 seturi, ceea ce o face o alegere foarte buna chiar si pentru familii mai mari. De asemenea, este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. In plus, pentru a ne convinge de acest lucru, producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 241 kWh.

Este un model independent, motiv pentru care panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe exterior, ramanand vizibil si in timpul functionarii. Astfel, poti monitoriza timpul ramas pana la finalizarea programului. Acesta prezinta o interfata foarte intuitiva, setarea ei fiind usor de realizat. In plus, tot aici se afla si doi indicatori foarte importanti si anume cel pentru nivelul sarurilor si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Interiorul este organizat cu ajutorul a trei cosuri incapatoare si flexibile, ce permit adaugarea diverselor tipuri de vase. Aici se afla si un sertar pentru tacamuri care poate fi separat in trei parti, dar si un suport pentru pahare, putand fi adaugate in special cele de vin. In cosul inferior, suportii din plastic se pot rabata foarte usor, astfel incat sa putem obtine mai mult spatiu pentru a adauga si vasele mai mari.

Datorita bratului rotativ existent la acest model, curatarea va fi de pana la 5 ori mai eficienta, acesta avand capacitatea de a se roti la un unghi de 180 de grade, fiind amplasat in partea inferioara a masinii, acolo unde si presiunea apei este mai mare. In plus, tehnologia Steam Gloss pastreaza paharele si vasele din portan ca noi, adaugand 10 minute in plus programului, oferind performante ridicate si la uscarea vaselor.

Dimensiunile masinii sunt de 85 x 59.8 x 60 cm (l x L x A). In plus, presupune si un mod de functionare foarte silentios inregistrand la spalare numai 43 dB.

Programe, Functii si Tehnologii

Masina are la baza 8+1 programe de spalare, foarte bine gandite, pe care le vom detalia in continuare:

 1. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumulu ide resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Este recomandat pentru spalarile zilnice, insa are o durata ceva mai mare de 245 de minute. Consuma doar 0.84 kWh energie electirca si 9.5 litri de apa.
 2. Automat – este cel mai flexibil program, tocmai pentru ca este controlat in totalitate de senzori, temperatura de spalare variind intre 40-65 de grade Celsius. Pot fi adaugate vase cu orice tip de murdarie, durata de spalare fiind cuprinsa intre 110-173 minute. Totodata, consuma 9.4-12.4 litri de apa si 0.9-1.45 kWh energie electrica.
 3. Baby Protect – este ideal pentru vasele celor mici, oferind o spalare intensiva si o igienizare optima. Temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius si are o durata de 160 de minute. Consuma 18 litr ide apa si 1.8 kWh energie electrica.
 4. Intensiv – este recomandat pentru vase rezistente, dar foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Dureaza 170 de minute, timp in care consuma 18 litri de apa si 1.8 kWh energie electrica.
 5. Quick&Shine – este potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza 170 de minute, timp in care consuma 16.8 litri de apa si 1.51 kWh energie electrica.
 6. Glass care – ofera o ingrijire delicata vaselor, la temperatura de 40 de grade Celsius, durata fiind de 120 de minute. Consuma 13.6 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 7. Mini – este potrivit pentru vasele recent murdarite, caci este un program foarte scurt cu o durata de doar 30 de minute. Consuma 10.8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 8. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturior uscate de murdarie, folosind 4 litri de apa la temperatura de admisie. Dureaza 15 minute.
 9. Inner Clean – presupune igineizarea interiorului masinii cam o data la 1-2 luni, folosind detergent special in acest sens. Dureaza 75 de minute si consuma 15.2 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.

De asemenea, nu lipsesc nici functiile speciale din dotare, astfel ca printre acestea se numara:

 • Fast+ – permite scurtarea duratei programelor de spalare, dar si a consumului de apa.
 • Auto Tablet – detecteaza automat utilizarae detergentilor sub forma de tablete combinate.
 • Time delay – permite programare orei de incepere a masinii, putand fi amanata chiar si cu 24 de ore.
 • Blocare pentru copii – permite blocarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior.

Concluzii si Pareri

Beko DFN38530DX este, cu siguranta, o masina de spalat vase foarte buna, un real ajutor pentru orice gospodina, ce poate fi aleasa cu incredere. In plus, actualii cumparatori confirma faptul ca este un model extrem de eficient, foarte bine dotat, ce face fata cu brio oricarui tip de murdarie. In plus, apreciaza faptul ca este usor de setat, dar si incapatoare, fiind o alternativa buna chiar si pentru cei ce au mai multi copii. O recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Review pe scurt: Beko DFN38530DX

10

Pret

10.0/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Incapatoare
 • Foarte economica
 • Numar mare de programe si functii
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *