Masina de spalat vase incorporabila Candy CDI 3DS52D – Review complet si Pareri diverse

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Candy CDI 3DS52D este o masina de spalat vase deosebita care vine la pachet cu tot ceea ce ai nevoie pentru o spalare eficienta a vaselor indiferent de gradul de murdarie cu un consum energetic extrem de mic. Din punctul meu de vedere, merita sa ii acordati o sansa si sa aflati mai multe despre ea!

Masina de spalat vase Candy CDI 3DS52D vine la pachet cu o capacitate impresionanta de 15 seturi, ceea ce o recomanda si pentru familii mai mari. Totodata, este incadrata in cea mai buna clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. Producatorii estimeaza consumul energetic anual la doar 244 kWh, iar cel de apa la 2800 litri.

FIind un model incorporabil, panoul de control a fost amplasat in partea superioara a usii, pe interior, iar odata inchisa usa, acesta nu va mai ramane vizibil pe timpul functionarii. Interfata acestuia este foarte intuitiva si permit realizarea setarilor dorite simplu si rapid. In plus, tot aici se afla indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea prezinta un rol foarte important in activitatea masinii fiindca datorita ei se previn depunerile de calcar pe suprafata vaselor, dar si pe componentele interne ale acesteia.

Interiorul este organizat cu ajutorul unor cosuri foarte flexibile ce permit adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili din plastic poti obtine spatiu suplimentar pentru a adauga si articole mai mari precum tigai, tavi, oale si asa mai departe.

Gratie sistemului de siguranta Aqua Stop, vei fi intotdeauna protejat impotriva inundatiilor si a eventualelor pagube pe care le-ar putea produce apa. In plus, presupune si un mod silentios de functionare, irnegistrand numai 43 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 x 59.8 x 55 cm (l x L x A) si are o greutate de 35.6 kg.

Programe si functii speciale

Masina Candy CDI 3DS52D este dotata cu nu mai putin de 9 programe de spalare pe care le vom detalia in continuare:

 1. Igienizare – este un program antibacterian, potrivit pentru articole foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 75 de grade Celsius. Are o durata de 130 de minute, timp in care consuma 20 de litri de apa si 2.03 kWh energie electrica.
 2. Universal – este potrivit pentru spalarile zilnice, pentru articole cu rest mediu spre ridicat de murdarie. Spala la temperatura de 60 de grade Celsius si are o durata de 120 de minute, timp in care consuma 14 litri de apa si 1.4 kWh energie electrica.
 3. Zilnic – este potrivit pentru spalarile zlnice, pentru vase cu grad normal de murdarie. Spala la temperatura de 55 de grade Celsius, avand o durata de doar 80 de minute.
 4. Eco – este cel mai eficient din perspectiva consumului, insa este potrivit pentru articole cu un grad de murdarie mediu. Temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius, avand o durata de 205 minute, timp in care consuma 10 litri de apa si 0.75 kWh energie electrica.
 5. Pahare – este potrivit articolelor foarte sensibile, fiindca temperatura de spalare este de doar 45 de grade Celsius, utilizand si o presiune a apei scazuta. Durata programului este de 85 de minute.
 6. Scurt 59′ – este ideal pentru incarcaturi de pana la 8 seturi, cu rest ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.
 7. Scurt 24′ – dureaza doar 24 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Consuma 9 litri de apa si 0.59 kWh energie electrica. Nu dispune de ciclu de uscare.
 8. Prespalare – este ideal pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de cateva functii speciale, precum:

 • Smart door – la finalul programului, usa masinii se deschide in mod automat pentru a obtine o uscare si mai buna cu un consum redus de resurse.
 • Programare intarziata – permite programarea spalarii in functie de ora cea mai avantajoasa pentru tine.
 • Smart Touch – poate fi controlata de pe telefonul mobil, descarcand programul de Candy simplu-Fi.

Concluzii si Pareri

Candy CDI 3DS52D este o masina de spalat vase eficienta si foarte interesanta, care nu dispune de senzori, insa este prevazuta cu o gama extrem de variata de programe si functii care minimizeaza acest incovenient. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca isi face treaba ireprosabil, este foarte silentioasa, incapatoare si economica. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere potrivita ce le satisface integral nevoile, apreciind raportul calitate/pret ca fiind unul foarte bun.

Review pe scurt: Candy CDI 3DS52D

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Foarte incapatoare
 • Eficienta energetica
 • Numar mare de programe
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Lipsa senzori

One thought on “Masina de spalat vase incorporabila Candy CDI 3DS52D – Review complet si Pareri diverse”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *