Masina de spalat vase partial incorporabila Bosch SPI46IS01E – Review complet si Pareri

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SPI46IS01E este un model semi-incorporabil slim, ce face parte din seria a 4-a a electrocasnicelor Bosch, avand in dotare senzori de incarcare si senzori de turbiditate. Ar putea fi alternativa potrivita chiar si pentru bucatariile mai mici, insa inainte de a lua orice decizie va invitam sa descoperiti mai multe detalii in continuare!

Masina de spalat vase Bosch SPI46IS01E este prevazuta cu o capacitate mica spre medie, de 9 seturi, ceea ce o face potrivita pentru un cuplu sau chiar pentru o familie cu un copil. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic decent. Nu exceleaza la acest capitol, dar totusi nici nu presupune un consum energetic foarte mare.

Pentru ca este un model semi-incorporabil, odata integrata in mobila, panoul de control va ramane vizibil pe toata durata functionarii. Astfel, poti monitoriza oricand timpul ramas pana la finalizarea programului. Interfata acestuia este foarte intuitiva fiind prevazut cu un numar redus de programe. Tot aici se afla si indicatorul de sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea joaca un rol important in activitatea masinii, fiindca reuseste sa previna aparitia calcarului pe suprafata vaselor si a componentelor interne.

Display Bosch SPI46IS01E

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri suficient de flexibile ce permit adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. In plus, rabatand suportii pliabili din plastic poti obtine spatiu suplimentar chiar si pentru vase mai mari. Totodata, tacamurile vor fi adaugate in cosul special unde li se va asigura o spalare potrivita.

Datorita schimbatorului de caldura, apa va fi preincalzita in rezervorul de clatire, evitandu-se orice soc termic. Astfel, poti spala cu incredere paharele si portelanurile pretioase. In plus, cu sistemul Aqua Stop vei preveni intotdeauna inundatiile. Acesta se refera la un furtun de alimentare cu perete dublu, o valva de siguranta si o tava de colectare la baza masinii cu intrerupator cu flotor, prevenind eventualele pagube pe care le-ar putea produce masina.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 x 44.8 x 57.3 cm (l x L x A). Mai mult decat atat, presupune si un mod de functionare silentios, inregistrand numai 44 dB.

Programe si functii speciale

Masina are la baza 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – asigura o spalare intensiva facand fata chiar si murdariei intarite, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Fiind activ senzorul de incarcare, durata va alterna intre 125-135 de minute, iar consumul intre 11-14 litri de apa si 1.2-1.3 kWh energie electrica.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, temperatura de spalare variind intre 45-65 de grade Celsius. Are o durata cuprinsa intre 90-150 de minute, timp in care consuma 7-16 litri de apa si 0.7-1.3 kWh energie electrica. Poate fi folosit pentru orice tip de murdarie.
 3. Eco – este cel mai eficient din perspectiva consumului, insa potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Are o durata de 195 de minute, timp in care consuma numai 0.78 kWh energie electrica si 8.5 litri de apa.
 4. De noapte – este cel mai silentios program, iar acest lucru se datoreaza presiunii scazute a apei. Spala la temperatura de 50 de grade Celsius si are o durata ceva mai mare, de 4 ore. Inregistreaza un consum de 0.78-0.8 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 5. Pahare – asigura o spalare delicata, la doar 40 de grade Celsius. Este asistat de senzorul de incarcare, motiv pentru care consumul de apa va varia intre 11-13 litri, iar durata intre 85-90 de minute.
 6. 1h – are o durata de 60 de minute, fiind potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 1 kWh energie electrica.

Totodata, masina dispune si de program de igienizare a cavitatii interioare – Machine Care fiind necesara adaugarea unui detergent special. In plus, detine si cateva functii speciale, cum ar fi:

 • Vario Speed Plus – permite reducerea duratei totale a programelor de spalare cu pana la 50%.
 • Hygiene Plus – permite o igienizare optima a vaselor, la temperatura de 70 de grade Celsius, pret de 10 minute.
 • Extra uscare – permite uscarea eficienta a vaselor la finalul programului.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Bosch SPI46IS01E este o masina de spalat care isi face treaba foarte bine, fapt confirmat si de catre actualii cumparatori. Acestia sustin ca face fata oricarui tip de murdarie si este foarte silentioasa. Nu au ce sa ii reproseze in ceea ce priveste modul de functionare, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Bosch SPI46IS01E

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Functii diversificate
 • Functionare silentioasa
 • Sistem Aqua Stop
 • Display vizibil

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

One thought on “Masina de spalat vase partial incorporabila Bosch SPI46IS01E – Review complet si Pareri”

 1. am cumparat acest model de vreo jumatate de an. spala bine si chiar daca nu e prea grozava clasa de eficienta energetica, nu pot spune ca mi a incarcat foarte mult factura la curent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *