Masina de spalat vase incorporabila GORENJE GV541D10 : Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

GORENJE GV541D10 este un model de masina de spalat vase potrivita si pentru bucatarii mai mici, ce pune la dispozitie cele mai importante programe si functii. Pentru a afla daca este o varianta potrivita si pentru nevoile voastre, va propunem sa urmariti acest material in continuare.

Masina de spalat vase incorporabila GORENJE GV541D10 prezinta o capacitate de incarcare de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 197 kWh.

Este un model incorporabil, motiv pentru care panoul de control se afla pe interiorul usii oferind o interfata intuitiva, astfel incat setarile dorite sunt usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri destul de flexibile, putand fi introduse diverse tipuri de vase. De asemenea, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga si alte articole voluminoase. In plus, dispune si de cos special pentru tacamuri.

In ceea ce priveste zgomotul produs, in timpul spalarii inregistreaza cel mult 45 dB, fiind un aparat silentios.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii Speciale

GORENJE GV541D10 are la baza 5 programe de spalare si anume:

 1. Zilnic – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 55 de grade Celsius. Prezinta o durata de 2 ore si 55 minute, inregistrand 0.92 kWh energie electrica si 13.1 litri de apa.
 2. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Prezinta o durata de 3 ore si 25 de minute si un consum de 1 kWh energie electrica, respectiv 16.3 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 18 minute si consuma 0.61 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 4. Pahare – este recomandat pentru articole delicate, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius folsoind o presiune redusa a apei. Dureaza doua ore si consuma 0.91 kWh energie electrica si 13.3 litri de apa.
 5. 1h – este un program ce dureaza o ora, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius, consumand 0.58 kWh energie electrica si 13.3 litri de apa.

In ceea ce priveste functiile auxiliare, amintim de:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Speed wash – presupune reducerea duratei programelor de spalare fara a afecta calitatea spalarii.
 • Deschidere automata – la finalul programului, usa se deschide automat permitand fluxului de aer natural sa patrunda in interior.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

GORENJE GV541D10 este o masina de spalat vase care se descurca eficient, integrandu-se bine si in bucatarii mai putin spatioase. Cumparatorii au declarat ca masina isi face treaba eficient, spala foarte bine vasele, iar programele sunt destul de variate. In plus, este silentioasa si nici nu presupune un consum energetic mare. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: GORENJE GV541D10

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Eficienta energetica
 • Programe si functii bine gandite
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *