Masina de spalat vase Gorenje GS52010W – Review si Impresii

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Gorenje GS52010W este o masina de spalat vase prevazuta cu cele mai importante programe oferind o ingrijire atenta vaselor. Poate fi o alternativa destul de rezonabila la pret, insa mai intai de toate, este necesar sa aflati cateva detalii utile!

Masina de spalat vase Gorenje GS52010W prezinta o capacitate de incarcare de 9 seturi si este incadrat ain clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus.

Pentru ca este un model independent, panoul de control este amplasat in exteriorul usii, astfel ca putem verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului. Interfata acestuia este una foarte intuitiva, tot aici aflandu-se si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri flexibile ce permit rabatarea suportilor mobili din plastic pentru a obtine mai mult spatiu in vederea adaugarii tigailor, oalelor, tavilor si asa mai departe. De asemenea, este prezent si cosul pentru tacamuri, la nivelul caruia li se va oferi acestora o ingrijire potrivita.

Masina asigura o functionare sigura datorita sistemului Aqua Stop ce intrerupe alimentarea cu apa in cazul in care apare vreo problema. In plus, filtrul cu auto-curatare are rolul de a indeparta resturile de mancare, prevenind infundarea masinii.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 84.5 cm inaltime, 44.8 cm latime si 60 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Gorenje GS52010W dispune de 5 programe de spalare pe care le vom detalia in continuare:

  1. Normal – este potrivit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 55 de grade Celsius. Dureaza 60 de minute, timp in care consuma 0.9 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
  2. Intensiv – este recomandata pentru vase foarte murdare, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza 165 de minute si inregistreaza 1.4 kWh energie electrica si 16.5 litri de apa.
  3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius. Dureaza 190 de minute si consuma 0.69 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
  4. Rapid – este un program scurt care dureaza 20 de minute si spala la temperatura de 35 de grade Celsius, fiind recomandat pentru vase cu un nivel redus de murdarie. Consuma 0.34 kWh energie electrica si 10 litri de apa.
  5. Prespalare – poate fi folosit pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, avand o durata de 15 minute, timp in care consuma 3.5 litri de apa la temperatura de admisie.

Concluzii si Pareri

Gorenje GS52010W este, in principiu, o masina de spalat vase simpla, dar cu care iti poti face treaba usor, iar acest lucru este confirmat de catre actualii cumparatori. Concret, acestia sustin ca masina in cauza spala eficient vasele si le si usuca la fel de bine, fiind silentioasa si economica. Nu au nevoie de mai mult, motiv pentru care sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Recenzii pe scurt: Gorenje GS52010W

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Economica
  • Silentioasa
  • Sistem Aqua Stop

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *