Masina de spalat vase incorporabila Gorenje GV64161 – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Gorenje GV64161 este o masina de spalat vase foarte spatioasa si economica, ce ofera o ingrijire atenta vaselor indiferent de gardul de murdarie. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe detalii utile in vederea formarii unei pareri obiective.

Masina de spalat vase Gorenje GV64161 este prevazuta cu o capacitate de incarcare generoasa de 16 seturi, fiind idelala si pentru o familie numeroasa. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, inregistrand un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 245 kWh, iar cel de apa de 2660 litri.

Fiind un model complet incorporabil, panoul de control este amplasat in partea interioara a usii. Interfata acestuia este una foarte intuitiva, iar setarile dorite sunt usor de realizat. Tot aici intalnim si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri foarte spatioase si flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. De asemenea, putem rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu in vederea introducerii oalelor, tigailor, tavilor si asa mai departe. In plus, este prezent si suportul special pentru tacamuri la  nivelul carora li se va asigura o ingrijire atenta.

Gorenje GV64161 interior

Mai mult decat atat, modelul in discutie presupune si un mod de functionare silentios, inregistrand numai 45 dB. In plus, ofera toata siguranta de care aveti nevoie datorita functiei Total Aqua Stop care intrerupe alimentarea cu apa in cazul identificarii vreunei probleme de ordin functional.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.7 cm inaltime, 60 cm latime si 55.6 cm inaltime, avand o greutate de 53.5 kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Programe si Functii speciale

Gorenje GV64161 are la baza 5 programe de spalare si anume:

 1. Automat – este activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, temperatura apei variind intre 50-65 de grade Celsius. Dureaza 130-170 de minute, timp in care consuma 11-20 litri de apa si 0.9-1.5 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este potrivit pentru vase foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius. Consuma 17 litri de apa si 1.7 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si consuma numai 0.86 kWh energie electrica si 1.7 kWh energie electrica.
 4. Rapid – dureaza numai 20 de minute, timp in care spala la temperatura de 35 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie. Consuma 10 litri de apa si 0.2 kWh energie electrica.
 5. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte utile:

 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor in functie de necesitate.
 • Speed Wash – permite reducerea duratei programelor de spalare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Gorenje GV64161 este o masina de spalat vase foarte buna, prevauta cu cele mai importante programe si functii pentru o eficienta pe masura. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca masina se descurca excelent. Este foarte spatioasa, economica, iar programele din dotare sunt extrem de bine gandite. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Gorenje GV64161

9.9

Pret

9.6/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate foarte mare
 • Extrem de economica
 • Programe si functii bine gandite
 • Sistem Total Aqua Stop

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *