Masina de spalat vase Bosch SMS50D62EU – Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMS50D62EU este o masina de spalat vase simpla prevazuta cu cele mai importante programe de spalare oferind o ingrijire atenta vaselor. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe detalii despre produs.

Masina de spalat vase Bosch SMS50D62EU este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, obtinand un consum energetic decent. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 290 kWh, iar cel de apa de 3300 litri.

Fiind un model independent, panoul de control este localizat pe exteriorul usii, insa nu dispune de display. Prezinta un buton rotativ prin intermediul caruia puteti alege programul dorit. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea paharelor.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri destul de spatioase si flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili, putem obtine si mai mult spatiu pentru a adauga oale, tavi, tigai si asa mai departe. In plus, este prezent si cosul pentru tacamuri si suportul pentru pahare.

Bosch SMS50D62EU

In ceea ce priveste zgomotul produs, inregistreaza 52 dB, fiind un nivel decent.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm inaltime, avand o greutate de 43 de kg.

Programe si Functii  Speciale

Bosch SMS50D62EU prezinta o serie de programe de spalare destul de bine gandite pe care le vom enumera in continuare:

  1. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
  2. Intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius.
  3. Prespalare – este ideal pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor.
  4. Rapid – poate fi folosit pentru spalari zilnice, fiind recomandat pentru vase recent murdarite.
  5. Delicate – este ideal pentru vase delicate precum paharele, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa.

Printre functiile speciale amintim de functia de programare intarziata care permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore. Functia de incarcare la jumatate permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Bosch SMS50D62EU poate fi o varianta buna pentru cei ce cauta o masina simpla la un pret accesibil, modelul in cauza fiind unul destul de eficient. Clientii actuali confirma acest lucru si sustin ca masina se descurca bine si le acopera nevoile pe care le au. Este suficient de incapatoare pentru ceea ce necesita, usor de folosit si foarte practica. O recomanda si altor persoane ce isi doresc un produs care sa asigure strictul necesar si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Bosch SMS50D62EU

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Programare intarziata
  • Incarcare la jumatate
  • Interiorul bine organizat

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *