Masina de spalat vase Samsung DW60M5050FS/EC – Review detaliat si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Samsung DW60M5050FS/EC este o masina de spalat vase foarte interesanta, prevazuta cu cele mai importante programe ce ofera o ingrijire atenta vaselor. Poate fi o alternativa foarte avantajoasa ca pret, insa inainte de a lua orice decizie, va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare.

Masina de spalat vase Samsung DW60M5050FS/EC este prevazuta cu 13 seturi, timp in care este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 295 kWh, iar cel de apa de 3360 litri.

Fiind un model independent, vei avea intotdeauna acces la panoul de control, pentru a verifica durata programelor. Acesta ofera o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind extrem de usor de realizat. De asemenea, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri spatioase si foarte flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. In plus, rabatand suportii mobili, putem obtine si mai mult spatiu pentru tigai, oale, tavi etc. In plus, cosul superior poate fi inaltat sau coborat cu 5 cm pentru a adauga si articole mai inalte. Bineinteles, este prezent si suportul pentru pahare, precum si cosul pentru tacamuri.

Modelul in discutie presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand numai 48 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 49 de kg.

Programe si Functii speciale

Samsung DW60M5050FS/EC este prevazuta cu 5 programe de spalare si anume:

 1. Normal – este recomandat pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.
 2. Delicate – este recomandat pentru vase foarte sensibile, intrucat temperatura apei este de doar 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Intensiv – este ideal pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 5. Express – este potrivit pentru vase recent murdarite, fiind un program scurt.

Ca si functii speciale, amintim de:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de ora convenabila voua.
 • Half load – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Igienizare – implica igienizarea vaselor la temperaturi ridicate.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Samsung DW60M5050FS/EC este o masina de spalat vase care se descurca eficient, fiind un model incapator si bine dotat. Clientii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca masina spala foarte bine vasele. Prezinta cele mai importante programe, este silentioasa si usor de folosit. O recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Samsung DW60M5050FS/EC

9.3

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Incapatoare
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *