Review: Masina de spalat vase Hotpoint HFO 3C21 W C X

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint HFO 3C21 W C X este o masina de spalat vase foarte interesanta prevazuta cu functii si tehnologii mdoerne, ce asigura o ingrijire atenta vaselor. Poate fi o varianta interesanta, insa mai intai de toate, va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile despre produsul in cauza.

Masina de spalat vase Hotpoint HFO 3C21 W C X este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi, fiind ideala si pentru o familie mai mare. De asemenea, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. In plus, producatorii ne ofera si niste rapoarte conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 266 kWh energie electrica, respectiv 2660 litri de apa.

Pentru ca este un model independent, panoul de control este amplasat pe exteriorul usii. Acesta ofera o interfata simpla si intuitiva, permitand verifica duratei programelor de spalare. De asemenea, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este organizat cu ajutorul unor cosuri spatioase si flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, putem rabata suportii mobili astfel incat sa obtinem si mai mult spatiu in vederea introducerii tigailor, tavilor, bolurilor si asa mai departe. In plus, este prezent si suportul special pentru tacamuri, la nivelul carora li se va oferi o igienizare optima.

In plus, modelul in discutie este unul deosebit de silentios, inregistrand cel mult 41 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 60 cm latime si 59 cm adancime, avand greutate de 47 de kg.

Programe si Functii Speciale

Hotpoint HFO 3C21 W C X este prevazuta cu nu mai putin de 9 programe si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program fiind potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 10 minute, timp in care consuma 9.5 litri de apa, respectiv 0.93 kWh kWh energie electrica.
 2. Auto intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius. Dureaza intre 2 ore si 3 ore si 10 minute si consuma 14-17 litri de apa si 1.5-1.85 kWh energie electrica.
 3. Auto normal – este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 55 de grade Celsius, avand o durata cuprinsa intre 1 ora si 30 de minute si 2 ore si 30 de minute. Consuma 14.5-16 litri de apa si 1.15-1.3 kWh enegie electrica.
 4. Auto fast – este un program scurt, ce dureaza intre 55 de minute si o ora si 20 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius si consuma 13-14.5 litri de apa, respectiv 1.15-1.25 kWh energie electrica.
 5. Express 30′ – este un program ce dureaza numai 30 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius, fiind ideal pentru vase recent murdarite. Consuma 9 litri de apa si 0.55 kWh energie electrica.
 6. Noapte buna – este un program foarte silentios datorita presiunii reduse a apei. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata de 3 ore si 30 de minute. Consuma 15 litri de apa, respectiv 1.15 kWh energie electrica.
 7. Igienizare – ofera o igienizare optima vaselor la temperatura de 65 de grade Celsius, avand o durata de o ora si 40 de minute. Consuma 10 litri de apa, respectiv 1.3 kWh energie electrica.
 8. Inmuiere – permite inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de doar 12 minute, timp in care foloseste 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 9. Autocuratare – se refera la igienizarea interiorului masinii la temperatura de 65 de grade Celsius, folosind detergend special in acest scop. Dureaza 50 de minute si consuma 8 litri de apa, respectiv 0.85 kWh energie electrica.

Consulta oferta de pret actuala!

In acelasi timp, prezinta si o serie de functii utile, precum:

 • Zone wash 3D – directioneaza tridimensional jeturile puternice catre cosul cu vase cu un nivel mai mare de murdarie.
 • Short time – permite scurtarea duratei anumitor programe.
 • Tableta – optimizeaza ciclu de spalare in cazul in care folositi detergent tip tableta.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii de la 30 de minute pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Hotpoint HFO 3C21 W C X este o masina de spalat vase foarte interesanta, dotata cu o gama variata de programe si functii acoperind cam orice fel de nevoi ati avea. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si sustin ca masina functioneaza eficient asa cum se si asteptau. Este foarte incapatoare, economica si silentioasa, iar programele sunt extrem de bine gandite. O recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Hotpoint HFO 3C21 W C X

9.7

Pret

9.8/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Functionare economica
 • Numar mare de programe si functii
 • Foarte silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *