Review: Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6005A++

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Heinner HDW-BI6005A++ este o masina de spalat vase prevazuta cu cele mai importante programe, ce vine la pachet cu un pret foarte bun. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de spalat vase Heinner HDW-BI6005A++ este prevazuta cu o capacitate medie spre mare, de 12 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus.

Fiind un model complet incorporabil, panoul de control este localizat pe interiorul usii. Prezinta o interfata foarte simpla si intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea paharelor.

Heinner HDW-BI6005A++ display

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri flexibile si destul de incapatoare, putand fi introduse vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili puteti obtine si mai mult spatiu pentru adaugarea tigailor, oalelor etc. De asemenea, tot aici regasim si suportul pentru tacamuri si cel pentru pahare. In plus, cosul superior poate fi reglat pe inaltime in functie de inaltimea vaselor introduse.

Heinner HDW-BI6005A++ interior

De asemenea, poate functiona fara probleme chiar si in absenta voastra de la domiciliu, fiind prevazuta cu sistemul Aqua Stop. Aceasta intrerupe alimentarea cu apa in cazul in care este identificata vreo problema de ordin functional.

Dimensiunile masinii sunt de 87 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Heinner HDW-BI6005A++ dispune de 5 programe de spalare:

  1. Intensiv – este recomandat pentru spalarea intensiva a vaselor foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius. Dureaza 117 de minute, timp in care consuma 1.55 kWh energie electrica, respectiv 16.5 litri de apa.
  2. Super 65 – este potrivit pentru spalarea articolelor cu grad mediu de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, avand o durata de 50 de minute. Consuma 1.35 kWh energie electrica, respectiv 12.7 litri de apa.
  3. Eco – este cel mai economic program, insa este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 187 minute, timp in care consuma 0.9 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
  4. Rapid 30 – este un program de doar 30 de minute, ce spala la temperatura de 40 de grade Celsius, fiind recomandat pentru vase cu grad redus de murdarie. Consuma 1 kWh energie electrica si 12.4 litri de apa.
  5. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute, timp in care consuma 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.

Ca si functie speciala amintim de cea de programare intarziata ce permite amanarea ore de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Heinner HDW-BI6005A++ este o masina de spalat vase care se descurca in general destul de bine, avand la baza cele mai importante functii. Cumparatorii confirma acest lucru, iar pentru nevoile lor sustin ca este ceea ce trebuie. In plus, apreciaza faptul ca este economica si foarte silentioasa si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Heinner HDW-BI6005A++

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Economica
  • Sistem Aqua Stop
  • Programare intarziata

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

One thought on “Review: Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6005A++”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *