Review Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI4506A++

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Heinner HDW-BI4506A++ este o masina de spalat vase foarte accesibila ca pret ce vine la pachet cu o serie de programe bine gandite oferind o ingrijire potrivita vaselor. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai corecte.

Masina de spalat vase Heinner HDW-BI4506A++ este prevazuta cu o capacitate de incarcare medie, de 10 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ inregistrand astfel un consum energetic redus. Conform rapoartelor producatorilor, anual ar inregistra un consum de 211 kWh energie electrica, respectiv 3080 litri de apa.

Fiind un model incorporabil, panoul de control este amplasat pe interiorul usii. Interfata acestuia este una foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. De asemenea, tot aici se afla si indicatorul de sare si indicatorul pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea paharelor.

Heinner HDW-BI4506A++ display

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri destul de flexibile. Totodata, suportii mobili din plastic se pot rabata pentru a obtine si mai mult spatiu in vederea introducerii articolelor voluminoase. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamauri.

Heinner HDW-BI4506A++ cosuri

Masina poate functiona fara probleme chiar si in absenta de la domiciliu, fiind prevazuta cu sistem Aqua Stop care permite oprirea alimentarii cu apa in cazul in care este identificata vreo problema de ordin functional.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu este cea mai silentioasa masina, insa nu putem spune ca este deranjant avand in vedere ca inregistreaza 52 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 87 cm inaltime, 45 cm latime si 59.8 cm adancime, avand o greutate de 32 de kg.

Programe si Functii speciale

Heinner HDW-BI4506A++ este prevazuta cu 6 programe de spalare si anume:

 1. Extra igiena – este recomandat pentru dezinfectarea vaselor foarte murdare, utilizand apa la temperaturi ridicate la 70 de grade Celsius. Are o durata de 124 de minute.
 2. Intensiv – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie sau chiar resturi uscate de murdarie temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, avand o durata de 115 minute.
 3. Super 50′ – este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, durata programului fiind de 50 de minute, iar temperatura de spalare de 65 de grade Celsius.
 4. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumul de resurse, insa este potrivit pentru vase cu grad mediu de murdarie, avand o durata de 198 de minute.
 5. Quick 30′ – este un program scurt, fiind recomandat pentru vase recent murdarite, durata fiind de doar 30 de minute, iar temperatura apei de 40 de grade Celsius.
 6. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea murdariei de pe suprafata vaselor, avand o durata de numai 15 minute.

Totodata, prezinta si doua functii speciale foarte utile precum:

 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu c3, 6 sau 9 ore.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Heinner HDW-BI4506A++ este o masina de spalat vase simpla, foarte accesibila ca pret, ce dispune de cele mai importante programe si functii. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile lor este exact ceea ce le trebuie, masina functionand in parametrii optimi. Spala eficient vasele, totodata, fiind si destul de economica. In opinia lor, au facut alegerea potrivita considerand raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Heinner HDW-BI4506A++

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Functionare economica
 • Programe bine gandite
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *