Review: Masina de spalat vase incorporabila AEG FSK93807P

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

AEG FSK93807P este o masina de spalat vase ultra-performanta dotata cu functii avansate, oferind o eficienta pe masura. Poate fi o alternativa interesanta chiar si pentru cei mai pretentiosi, insa va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare.

Masina de spalat vase AEG FSK93807P este prevazuta cu o capacitate destul de mare, de 13 seturi, si este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 234 kWh, iar cel de apa de 3080 litri.

Pentru ca discutam despre un model complet incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii pe interior. Interfata acestuia este destul de prietenoasa, insa odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizibil. De aceea, a fost implementat sistemul Time Beam ce presupune proiectarea timpului ramas pana la finalizarea programului in curs direct pe podea. Tot la nivelul panoul de control se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea paharelor.

Time Beam AEG FSK93807P

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri incapatoare si foarte flexibile. Suportii mobili de plastic se pot rabata obtinand astfel mai mult spatiu pentru introducerea articolelor voluminoase. De asemenea, sistemul inovator Comfort Lift permite ridicarea cosului pentru o incarcare si descarcare mai facila. In plus, sistemul Comfort Rails permite glisarea delicata a cosului la locul sau fara a zdruncina farfuriile.

 AEG FSK93807P interior

De asemenea, este un model deosebit de silentios, inregistrand in timpul spalarii numai 39 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii speciale

AEG FSK93807P are la baza 7 programe de spalare despre care vom discuta in continuare:

 1. Quick – este un program rapid, ce dureaza doar 30 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius, fiind recomandat pentru vase recent de murdarie. Inregistreaza un consum de 9.3-11.4 litri de apa, respectiv 0.54-0.66 kWh energie electrica.
 2. 1h – este ideal pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Presupune un consum de 10.6-12.9 litri de apa, respectiv 0.8-0.93 kWh energie electrica.
 3. 1h 30 min – este un program ce dureaza 90 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade, fiind potrivit pentru spalari zilnice. Inregistreaza un consum de 10.4-12.7 litri de apa, respectiv 0.97-1.10 kWh energie electrica.
 4. 2h 40 min – este potrivit pentru un nivel de murdarie mediu-ridicat, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 10.8-13.2 litri de apa, respectiv 0.97-1.11 kWh energie electrica.
 5. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 11 litri de apa, respectiv 0.821 kWh energie electrica.
 6. Auto sense – este un program foarte flexibil, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura variaza intre 50-60 de grade Celsius, iar durata intre 120-170 de minute. Consuma 9.6-13.1 litri de apa, respectiv 0.74-1.06 kWh energie elctrica.
 7. Machine care – presupune igienizarea interiorului masinii la temperatura de 65 de grade Celsius folosind detergent special in acest sens. Dureaza 60 de minute, timp in care consuma 8.9-10.9 litri de apa, respectiv 0.58-0.7 kWh energie electrica.

Consulta oferta de pret actuala!

In acelasi timp, masina beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte interesante, precum:

 • Air Dry – la finalul programului, usa se deschide in mod automat circa  10 cm, permitand astfel aerului sa patrunda in interiorul masinii si sa ofere o uscare optima vaselor.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii in functie de ora convenabila voua.
 • Extra power – permite reducerea duratei programelor de spalare, prin cresterea temperaturii si a presiunii apei.
 • Glass Care – ofera o protectie suplimentara paharelor.
 • Extra silent – prin reducerea presiunii apei, masina va inregistra un nivel de zgomot foarte redus.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase AEG FSK93807P este un model deosebit, ce ofera o gama variata de functii si tehnologii avansate, asigurand astfel o ingrijire atenta vaselor. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta sustinand ca masina functioneaza impecabil, ceea ce era de asteptat. Este incapatoare, economica, extrem de silentioasa, iar programele din dotare sunt foarte bine gandite si diversificate. Din punct de vedere functional, nu au ce sa ii reproseze pentru ca isi face treaba impecabil, ceea ce i-a determinat sa o recomande si altor utilizatori, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: AEG FSK93807P

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Extrem de economica si silentioasa
 • Gama variata de programe si functii
 • Sistem Time Beam
 • Incapatoare

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *