Review: Masina de spalat vase Samsung DW60M6040FW/EC

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Samsung DW60M6040FW/EC este o masina de spalat vase incapatoare prevazuta cu o serie de functii bine gandite, despre care vom discuta in acest material. Poate fi o alternativa foarte convenabila din perspectiva pretului, dar mai intai de toate, este necesar sa aflati mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Samsung DW60M6040FW/EC este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, ceea ce o face potrivita chiar si pentru o familie cu mai multi membrii. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 262 kWh, iar cel de apa de 2940 litri.

Pentru ca discutam despre un model standard, panoul de control este amplasat in exteriorul usii, permitand astfel verificarea duratei programelor de spalare oricand. Mai mult decat atat, acesta beneficiaza de o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea paharelor.

Interiorul masinii este bine organizat cu ajutorul a doua cosuri spatioase si flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. De asemenea, rabatand suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu pentru adaugarea oalelor, tigailor, tavilor etc. In plus, nu lispeste nici cosul special pentru tacamuri.

Este un model de masina de spalat vase foarte silentios, inregistrand in timpul spalarii cel mult 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 50 de kg,

Programe si functii speciale

Samsung DW60M6040FW/EC are la baza 6 programe de spalare si anume:

 1. Delicat – ofera o ingrijire delicata articolelor sensibile, temperatura de spalare fiind de doar 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa.
 2. Prespalare – permite inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor.
 3. Economic – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Astfel, temperatura de spalare variaza de la 45 pana la 65 de grade Celsius, fiind eficient in multe situatii.
 5. Intensiv – este programul recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperaura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata.
 6. Rapid – este un program scurt potrivit pentru vase recent murdarite.

Consulta oferta de pret actuala!

In acelasi timp, masina beneficiaza si de cateva functii speciale foarte interesante si anume:

 • Programare intarziata – permite  amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Igienizare – este potrivit pentru vasele celor mici sau a celor care sufera de alergii, igienizarea vaselor realizandu-se cu apa la temperaturi ridicate.
 • Child lock – permite blocarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior.

Concluzii si Pareri

Samsung DW60M6040FW/EC este o masina de spalat vase interesanta prevazuta cu tot ceea ce este necesar pentru o ingrijire optima a articolelor introduse. Clientii confirma acest lucru si sustin ca a fost pentru ei o reala surpriza placuta. Acestia declara ca masina spala foarte bine vasele, apreciind existenta programului scurt. De asemenea, au mai adaugat faptul ca este silentioasa, incapatoare si economica, iar din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata al carui raport calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Samsung DW60M6040FW/EC

9.7

Pret

10.0/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Incapatoare
 • Gama variata de functii
 • Eficienta energetica
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *