Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HIO3T223WGFE – Review si Pareri generale

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint HIO3T223WGFE este o masina de spalat vase foarte interesanta prevazuta cu o gama ampla de programe ce acopera orice fel de nevoi ati avea. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de spalat vase Hotpoint HIO3T223WGFE este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi, fiind potrivita chiar si pentru familii mai numeroase. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de doar 265 kWh.

Fiind un model complet incorporabil, panoul de control este amplasat pe partea interioara a usii. Beneficiaza de o interfata intuitiva toate setarile dorite fiind usor de realizat. Insa, odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Light on the floor, ce se refera la proiectarea unui fascicul de lumina direct pe podea, care ne va informa daca masina spala sau a terminat de spalat. De asemenea, tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri flexibile si incapatoare unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. In plus, rabatand suportii mobili puteti obtine si mai mult spatiu pentru introducerea articolelor voluminoase. Este prezent deopotriva si cosul special pentru tacamuri.

Mai mult decat atat, masina presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand numai 43 dB.

Programe si Functii speciale

Hotpoint HIO3T223WGFE are la baza nu mai putin de 10 programe de spalare despre care vom discuta in continuare:

 1. Eco – este cel mai economic program, fiind potrivit pentru vase cu grad mediu de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de 3 ore si 40 de minute, timp in care consuma numai 9.5 litri de apa si 0.93 kWh energie electrica.
 2. Auto intensive – este un program potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius. Durata variaza intre 2 ore si 3 ore si 10 minute, timp in care consuma 14-17 litri de apa, respectiv 1.5-1.85 kWh energie electrica.
 3. Auto normal – este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 55 de grade Celsius. Detine o durata cuprinsa intre 1 ora si 30 de minute si 2 ore si 30 de minute si consuma 14.5-16 litri de apa si 1.15-1.3 kWh energie electrica.
 4. Auto fast – este un program recomandat pentru vase cu grad redus de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, iar durata cuprinsa intre 40 de minute si o ora si 20 de minute. Consuma 13-14.5 litri de apa si 1.15-1.25 kWh energie electrica.
 5. Delicates – este ideal pentru vase foarte sensibile, temperatura apei fiind de doar 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa. Dureaza o ora si 40 de minute, timp in care consuma 11-11.5 litri de apa si 1.1-1.2 kWh energie electrica.
 6. Express 30′ – este un program foarte scurt, ce dureaza doar 30 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 9 litri de apa si 0.5-0.55 kWh energie electrca.
 7. Good night – este cel mai silentios program datorita presiunii reduse a apei, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, avand o durata de 3 ore si 30 de minute. Consuma 15 litri de apa, respectiv 1.15 kWh energie electrica.
 8. Sanitizing – ofera o igienizare optima vaselor la temperatura de 65 de grade Celsius. Dureaza 1 ora si 40 de minute si consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 9. Soak – ajuta la inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 4.5 litri de apa la temperatura de admisi, pret de 12 minute.
 10. Self-Clean – este potrivit pentru igienizarea interiorului masinii la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind necesar detergent special. Dureaza 50 de minute si consuma 8 litri de apa si 0.8-0.85 kWh energie electrica.

Consulta oferta de pret actuala!

De asemenea, beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte interesante care completeaza perfect programele din dotare:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii intre 1 si 12 ore.
 • Incarcare la jumatate – face posibila incarcarea unui singur cos cu vase murdare adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Tablete – optimizeaza procesul de spalare in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.
 • 3D Wash – ajuta la salvarea consumului de energie electrica si creste performantele la spalare, fiind compatibil cu auto normal si auto intensiv.

Concluzii si Pareri

Hotpoint HIO3T223WGFE este o masina de spalat vase foarte bine dotata beneficiind de o gama variata de programe si functii, o capacitate generoasa si totusi vine la pachet cu un pret destul de mic. Cumparatorii sunt incantati de ea si sustin ca masina functioneaza foarte bine, iar vasele sunt spalate impecabil, acest lucru datorandu-se in primul rand gamei variate de programe si functii care acopera integral orice fel de nevoi. De asemenea, apreciaza capacitatea mare, precum si consumul energetic redus, si sunt de parere ca au facut o achizitie foarte reusita. In opinia lor, raportul calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: Hotpoint HIO3T223WGFE

9.8

Pret

10.0/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Capacitate generoasa
 • Numar mare de programe si functii
 • Sistem Light on the floor
 • Silentioasa si economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *