Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4506DSA++ – Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Heinner HDW-FS4506DSA++ este un model de masina de spalat vase slim, ce poate fi integrat usor chiar si in bucatariile mici. Are la baza cele mai importante programe pentru o eficienta pe masura. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile despre produsul in cauza.

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4506DSA++ este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus.

Fiind un model independent, panoul de control este localizat in partea exterioara a usii, astfel ca putem verifica oricand durata programelor in derulare. Interfata acestuia este una foarte simpla, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea paharelor.

Interiorul masinii este foarte bine organizat, astfel ca putem introduce vase de diverse dimensiuni. De asemenea, putem rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu in vederea introducerii chiar si a articolelor voluminoase. In plus, nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri.

Heinner HDW-FS4506DSA++ interior

Masina poate functiona fara probleme chiar si in lipsa voastra de la domiciliu, intrucat beneficiaza de sistemul Aqua Stop care opreste alimentarea cu apa in cazul in care apare vreo problema de ordin functional.

Dimensiunile acestui model sunt de 85 cm inaltime, 45 cm latime si 59.8 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Heinner HDW-FS4506DSA++ are la baza 6 programe de spalare despre care vom discuta in continuare:

 1. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute, timp in care foloseste 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 2. Rapid – este recomandat pentru vase cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius si avand o durata mica de 30 de minute. Consuma 0.9 kWh energie electrica si 12.4 litri de apa. Nu dispune, insa, de ciclu de clatire.
 3. Delicat – este ideal pentru articole foarte sensibile, intrucat temperatura apei este de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa. Dureaza 66 de minute, timp in care consuma 0.95 kWh energie electrica si 15.7 litri de apa.
 4. Eco – este cel mai economic program, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie. Are o durata de 165 de minute, timp in care consuma 0.9 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 5. Super 50 min – este un program cu o durata de 50 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vase cu grad mediu de murdarie. Inregistreaza un consum de 1.35 kWh energie electrica si 12.7 litri de apa.
 6. Intensiv – este ideal pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare. Dureaza 117 minute si consuma 1.61 kWh energie electrica si 17.2 litri de apa.

Consulta oferta de pret actuala!

Ca si functii suplimentare, masina beneficiaza de:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 19 ore.
 • Incarcare la jumatate – putem incarca un singur cos cu vase murdare, iar masina va adapta resursele necesare.
 • Extra igienizare – ofera o igienizare optima vaselor prin cresterea tempereraturii apei.
 • Uscare suplimentara – prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire, etapa de uscare va fi optimizata.
 • Tablete – utilizand detergent de acest tip, procesul va fi optimizat.

Concluzii si Pareri

Heinner HDW-FS4506DSA++ este o masina de spalat vase care se descurca foarte bine spaland si igienizand corespunzator vasele. Cumparatorii sunt foarte incantati de alegerea facuta declarand ca masina functioneaza exact asa cum se asteptau, adica foarte bine. De asemenea, sustin ca programele din dotare sunt foarte bine gandite, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Heinner HDW-FS4506DSA++

9.4

Pret

9.5/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Programe bine gandite
 • Gama variata de functii
 • Functionare economica
 • Sistem Aqua Stop

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *