Masina de spalat vase Whirlpool WSFO3T1256PCX – Review complet si Pareri avizate

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Whirlpool WSFO3T1256PCX este o masina de spalat vase foart einteresanta, prevazuta cu functii si tehnologii moderne ce reusesc sa ofere o ingrijire potrivita vaselor indiferent de gradul de murdarie. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase WSFO3T1256PCX este prevazuta cu o capacitate medie, de 10 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 212 kWh, iar cel de apa la 1680 litri.

In partea superioara se afla panoul de control care ramane vizibil in timpul functionarii, ceea ce ne permite sa verificam oricand durata programelor in derulare. Interfata acestuia este una simpla si intuitiva, toate setarile dorite fiind usor de realizat. In plus, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea eficienta a vaselor.

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri foarte flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. In plus, putem rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu in vederea introducerii vaselor voluminoase cum ar fi tigaile, tavile, oalele si asa mai departe.

Totodata, masina presupune un mod de functionare silentios inregistrand doar 45 dB. In plus, ofera si o functionare sigura, fiind prevazuta cu sistemul Aqua Stop ce opreste alimentarea cu apa in cazul in care este detectata vreo problema de ordin functional.

Dimensiunile acesteia sunt de 82 cm inaltime, 45 cm latime si 59 cm adancime, avand o greutate de 41.5 kg.

Programe si functii speciale

Whirlpool WSFO3T1256PCX are la baza 7 programe de spalare si anume:

 1. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 2. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vasele cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 3. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare sau chiar cu resturi uscate de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune crescuta.
 4. Rapid – este recomandat pentru vasele recent murdarite, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 5. Delicat – este recomandat pentru vasele cu grad sensibile, inclusiv pahare, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa.
 6. Prespalare – este recomadnat pentru inmuierea resturilor uscate de mrudarie de pe suprafata vaselor.
 7. Auto-curatare – presupune igienizarea interiorului masinii, folosind detergent special in acest sens. In momentul pornirii acestuia, va trebui golita cavitatea interioara de vase.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de functii speciale foarte utile, precum:

 • Multizone – alti producatori numesc aceasta functie incarcare la jumatate si presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Igienizare – vizeaza igienizarea optima a articolelor introduse.

Concluzii si Pareri

Whirlpool WSFO3T1256PCX este o masina de spalat vase foarte bine dotata, drept pentru care si eficienta sa este una pe masura. Cumparatorii confirma acest lucru si declara ca se descurca foarte bine. Fiind un model slim, le place faptul ca se integreaza usor si bucatarii mai mici. In plus, este si foarte economica si silentioasa, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. O recomanda si altor persoane si considera raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Whirlpool WSFO3T1256PCX

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Numar mare de programe si functii moderne
 • Sistem Aqua Stop
 • Eficienta energetica
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *