Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIP4O33PFE – Review si Pareri generale

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Whirlpool WSIP4O33PFE este o masina de spalat vase foarte interesanta si foarte bine dotata, ce vine la pachet cu o gama variata de programe si functii reusind sa acopere integral orice tip de nevoi am avea. Constituie o alternativa foarte buna, despre care vom discuta in cadrul acestui review.

Masina de spalat vase Whirlpool WSIP4O33PFE este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 10 seturi si este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, inregistrand un consum energetic foarte mic. Pentru a ne convinge de acest lucru, producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual este de 189 kWh, iar cel de apa de 2520 litri.

Fiind un model complet incorporabil, panoul de control este localizat pe interiorul usii. Interfata acestuia este una intuitiva, insa, odata inchisa usa acesta nu va mai ramane vizibil. De aceea, a fost implementat sistemul Info Light ce presupune proiectarea unui fascicul de lumina direct pe podea care ne va informa daca masina a terminat de spalat sau inca mai spala. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea paharelor.

Whirlpool WSIP4O33PFE Info Light

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri foarte flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. In plus, rabatand suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu pentru adaugarea tavilor, oalelor, tigailor si asa mai departe. De asemenea, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Whirlpool WSIP4O33PFE cosuri

De asemenea, ofera o functionare foarte sigura, fiind prevazuta cu sistemul Aqua Stop care intrerupe alimentarea cu apa in cazul identificarii unei probleme de ordin functional.

In plus, modelul in discutie este si extrem de silentios, inregistrand in timpul spalarii numai 43 dB.

Fiindca dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 45 cm latime si 55.5 cm adancime, poate fi integrata si in bucatarii mai mici.

Programe si Functii speciale

Whirlpool WSIP4O33PFE are la baza o gama foarte variata si foarte bine gandita de programe despre care vom discuta in continuare:

 1. Eco – este cel mai economic program de spalare, fiind potrivit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 40 de minute, timp in care consuma 9 litri de apa si 0.66 kWh energie electrica.
 2. 6th sense – este cel mai flexibil program, programul fiind controlat in totalitate de senzori. Temperatura apei variaza intre 50 si 60 de grade Celsius, iar durata intre 80 si 180 de minute. Consuma 7-14 litri de apa si 0.7-1.1 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, alaturi de o preisune ridicata. Dureaza 160 de minute si consuma 17 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 4. Zilnic – este potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 80 de minute si consuma 10 litri de apa, respectiv 1.1 kWh energie electrica.
 5. Pahare – este recomandat pentru articole delicate, temperaura de spalare fiind de 45 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta. Inregistreaza un consum 10 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.
 6. Rapid 30′ – este un program cu o durata de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Nu dispune de ciclu de uscare, inregistrand un consum de doar 0.5 kWh.
 7. De noapte – este un program foarte silentios, datorita presiunii reduse a apei. Este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, iar durata de 3 si 33 de minute. Inregistreaza un consum de 16.5 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 8. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 4.5 litri de apa la temperatura de admisie, avand o durata de 10 minute.
 9. Auto-curatare – vizeaza igienizarea interiorului masinii folosind detergent special in acest sens.

Consulta oferta de pret actuala!

In acelasi timp, prezinta si o serie de functii speciale foarte utile:

 • Turbo – permite reudcerea duratei primelor trei programe de spalare.
 • Multizone – alti producatori numesc aceasta functie si incarcare la jumatate. Aceasta presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor in functia de cantitatea de vase adaugata.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii de la 30 de minute pana la 24 de ore.
 • Power clean – se refera la zona speciala de sub raftul interior unde vasele sunt spalate la o presiune mai mare, aici putand fi amplasate articolele foarte murdare, dar si rezistente. In restul masinii, vasele vor fi spalate cu o presiune normala.
 • Natural Dry – usa masinii se deschide automat dupa finalizarea programului de spalare, permitand uscarea optima a vaselor cu ajutorul fluxului natural de aer.

Concluzii si Pareri

Whirlpool WSIP4O33PFE este o masina de spalat vase foarte buna, ce ofera rezultate excelente la spalare, dar si la uscare, putand fi introduse atat vase rezistente, cat si vase mai delicate. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de eficienta acesteia si de modul in care isi face treaba. Sustin ca este bine dotata, suficient de incapatoare pentru nevoile lor si deosebit de economica si silentioasa. O recomanda cu incredere si altor utilizatorii si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Whirlpool WSIP4O33PFE

10

Pret

9.9/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Foarte economica
 • Numar mare de programe si functii
 • Sistem Aqua Stop
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *