Review: Masina de spalat vase Bosch SMS25AW07E

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMS25AW07E este un model de masina de spalat vase simpla si eficienta ce face parte din seria a 2-a a electrocasnicelor Bosch. Ofera o ingrijire corespunzatoare vaselor, chiar daca nu dispune de cele mai avansate functii. Va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare pentru a verifica daca acest model este in concordanta cu asteptarile si nevoile voastre.

Masina de spalat vase Bosch SMS25AW07E este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 290 kWh, iar cel de apa este de aproximativ 3300 litri.

Fiind un model independent, panoul de control este amplasat in exteriorul usii permitand monitorizara continua a duratei programelor de spalare. Interfata acestuia este una simpla si intuitiva, toate setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentuld e clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea paharelor.

Bosch SMS25AW07E display

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unsor cosuri destul de spatioase si foarte flexibile. In plus, putem rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu in vederea adaugarii articolelor ceva mai voluminoase, cum ar fi oale, tigai, tavi etc. Nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri.

Datorita sistemului Aqua Stop, masina ofera un mod de functionare cat se poate de sigur, prevenind eventualele pagube pe care le-ar putea produce apa in cazul aparitiei vreunei probleme.

Mai mult decat atat, presupune si un mod de functionare silentios, inregistrand in timpul spalarii 48 dB.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 44 de kg.

Programe si Functii speciale

Bosch SMS25AW07E are la baza 5 programe de spalare despre care vom discuta in continuare:

 1. Intensiv – este potrivit pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Fiind activ senzorul de incarcare, durata variaza de la 125 minute pana la 135 de minute. Consuma 1.45 – 1.5 kWh energie electrica, respectiv 12-15 litri de apa.
 2. Auto – este cel mai flexibil program datorita prezentei senzorului de incarcare si a celui de turbiditate, astfel ca temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 95-160 de minute.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru spalari zilnice, intrucat temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 1.02 kWh energie electrica si 11.7 litri de apa.
 4. Spalare rapida – este un program scurt cu o durata de doar 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65de grade Celsius. Totodata, inregistreaza un consum energetic de 1.3 kWh.
 5. Prespalare – permite inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, folosind 4 litri de apa la temperatura de admisie, avand o durata de 15 minute.

Consulta oferta de pret actuala!

Totodata, dispune si de doua functii speciale foarte utile:

 • Variospeed – permite reducerea duratei programelor de spalare.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii de la 1 ora pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Chiar daca nu dispune de cele mai avansate tehnologii, Bosch SMS25AW07E are la baza o serie de programe si functii foarte bine gandite, reusind astfel sa ofere o ingrijire potrivita vaselor. Actualii cumparatori sunt si ei multumiti de eficienta acestei masini de spalat vase declarand ca isi face treaba eficient. De asemenea, sustin ca este suficient de incapatoare pentru nevoile lor si foarte silentioasa. Pentru ceea ce au ei nevoie este produsul potrivit, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Bosch SMS25AW07E

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.4/10

Functii

9.1/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Programare intarziata
 • Vario Speed
 • Sistem Aqua Stop
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *