Masina de spalat vase Siemens SN 65E011EU – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Siemens SN 65E011EU este o masina de spalat vase foarte buna pregatita sa iti vina in ajutor si sa te scape definitiv de grija vaselor murdare. Din punctul meu de vedere, o masina de vase nu ar trebui sa lipseasca niciunei gospodine, insa mai multe detalii vom discuta in cele ce urmeaza!

Masina de spalat vase Siemens SN 65E011EU prezinta o capacitate de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Consumul energetic este unul rezonabil, iar producatorii estimeaza acest consum undeva la 294 kW.

Panoul de control este amplasat in partea superioara a usii pe interior, astfel ca odata inchisa usa, acesta nu va mai ramane vizibil. Pentru contracararea acestui inconvenient si pentru a putea fi la curent cu stadiul masinii, a fost implementat sistemul Info Light ce presupune proiectarea unei lumini pe podea atunci cand masina functioneaza. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcare pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire lustruieste eficient paharele.

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri incapatoare si foarte flexibile, unde putem adauga de la farfurii mici pana la oale voluminoase. Acest lucru este posibil datorita suportilor mobili ce pot fi rabatati. In plus, prezinta si un suport special pentru adaugarea tacamurile.

Masina poate fi programata pentru a functiona chiar si in absenta noastra, fiindca datorita sistemului AquaStop ofera un nivel de siguranta ridicat.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 x 59.8 x 55 cm (l x L x A). In plus, este si destul de silentioasa inregistrand numai 48 dB.

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de 5 programe de spalare, pe care le vom detalia in cele ce urmeaza:

 1. Intensiv – ofera o spalare intensiva vaselor, la temperatura de 70 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit chiar si pentru vasele foarte murdare. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 125-135 de minute, iar consumul intre 12-15 litri de apa si 1.45 – 1.5 kWh energie electrica.
 2. Auto – este potrivit pentru orice situatie, fiindca este un program deosebit de flexibil. Temperatura variaza intre 45-60 de grade Celsius, in timp ce durata intre 95-160 de minute. Consuma 9-19 litri de apa si 1-1.6 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, fiind potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 210 minute, timp in care consuma 12 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 4. Scurt – dureaza o jumatate de ora si spala la temperatura de 45 de grade Celsius. Cosnuma 10 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica, insa nu dispune de ciclu de uscare.
 5. Prespalare – dureaza doar 15 minute si este potrivit pentru inmuierea murdariei uscate de pe vase. Foloseste 4 litri de apa la temperatura de admisie.

In plus, detine si o serie de functii speciale foarte utile, cum ar fi:

 • Vario speed plus – permite scurtarea duratei programelor cu pana la 50%.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos si pornirea programului de spalare, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.

Concluzii si Pareri

Siemens SN 65E011EU este o masina de vase interesanta, care spala si igienizeaza vaselor corespunzator. In principiu, cumparatorii sunt multumiti de modul in care isi face treaba si sustin ca este incapatoare, silentioasa si suficient de flexibila. Programele din dotare ruleaza eficient, reusind astfel sa indeparteze orice tip de murdarie. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Siemens SN 65E011EU

9.3

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Sistem Info Light
 • Sistem Aqua Stop
 • Incapatoare

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *