Masina de spalat vase incorporabila Miele G 6660 SCVi cu 14 seturi, clasa A+++ – Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Miele G 6660 SCVi este o masina deosebita ce ofera performante ridicate, calitatea acesteia fiind una pe masura. Este, cu siguranta, unul dintre modelele care m-au atras cel mai mult, insa as vrea, ca mai intai de toate, sa discutam mai multe detalii.

Masina de vase Miele G 6660 SCVi este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. In principiu, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 213 kWh, iar cel de apa la 2761 litri.

Panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior, interfata acestuia fiind una extrem de intuitiva. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire care ne atentioneaza in momentul in care este necesara adaugarea unei cantitati suplimentare. Sarea previne depunerile de calcare, in timp ce agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Interiorul este organizat cu ajutorul a trei cosuri foarte flexibile si incapatoare. Cosul superior poate fi reglatin inaltime, in timp ce tava 3D se adapteaza pentru foarte multe situatii. In plus, suportii mobili din plastic pot fi rabatati astfel incat sa obtinem mai mult spatiu pentru articole mai voluminoase. In plus, beneficiaza si de suport special pentru pahare si cos pentru tacamuri unde li se va asigura o ingrijire atenta.

De asemenea, masina poate functiona si in absenta ta de la domiciliu, fiindca beneficiaza de sistem de siguranta Aqua Stop. Mai mult decat atat, este foarte silentioasa inregistrand numai 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 80.5 x 60 x 57 cm (l x L x A) si cantareste 44 kg.

Programe si functii speciale

Masina dispune de o gama variata de programe foarte bine gadnite, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie. Are o durata de 3 ore si 46 de minute si consuma 0.45 kWh energie electrica si 9.7 litri de apa.
 2. Auto – este cel mai flexibil program potivit in orice situatie, temperatura de spalare variaza intre 45-70 de grade Celsius. Dureaza intre 1 ora si 37 de minute si 2 ore si 47 de minute, timp in care consuma 0.5-1.1 kWh energie electrica si 6.5-15 litri de apa.
 3. Intensiv – este recomandat pentru vase foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 75 de grade Celsius. Dureaza aproximativ 3 ore, timp in care consuma 1.35 kWh energie electrica si 14.5 litri de apa.
 4. Spalare rapida – presupune o spalare rapida avand o durata de 58 de minute, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Este potrivit pentru vasele recent murdarite, inregistrand un consum de 1.3 kWh energie electica si 11.5 litri de apa.
 5. Delicate – este recomandat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de doar 45 de grade Celsius. Are o durata de aproximativ 2 ore, timp inc are inregistreaza un consum de 0.95 kWh energie electrica si 13.5 litri de apa.
 6. Normal – este potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Are o durata de aproximativ 2 ore, timp in care consuma 1.05 kWh energie electrica si 13.5 litri de apa.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte interesante, precum:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea pe jumatate a masinii, adaptand resursele in functie de cantitatea adaugata.

Concluzii si Pareri

Miele G 6660 SCVi este o masina de spalat vase foarte buna, ce ofera o igienizare optima vaselor indiferent de tipul lor sau de gradul de murdarie. Clientii sunt foarte incantati de ea si sustin ca masina functioneaza ireprosabil. Sunt multumiti de faptul ca este foarte incapatoare si bine organizata, precum si extrem de economica, ceea ce pe termen lung constituie un avantaj important. Recomanda produsul mai departe si considera raportul calitate/pret corect.

Review pe scurt: Miele G 6660 SCVi

9.8

Pret

9.3/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Capacitate generoasa
 • Foarte economica
 • Programe flexibile
 • Sistem Aqua Stop

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *