Masina de spalat vase semi-incorporabila Miele G 4820 SCi EDST/CLST – Review si Sfaturi utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Miele G 4820 SCi EDST/CLST este o masina de spalat vase foarte buna prevazuta cu o gama variata de programe, foarte flexibile, ce reusesc sa indeparteze eficient orice tip de murdarie. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii despre produs!

Masina de spalat vase Miele G 4820 SCi EDST/CLST ofera o capacitate medie de 9 seturi si este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica A+++. Astfel, inregistreaza un consum energetic foarte mic, producatorii estimand consumul energetic anual undeva la 176 kWh, iar cel de apa la 2436 litri.

Panoul de control este amplasat in partea frontala a usii, pe exterior, astfel ca putem verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului. Interfata acestuia este foarte intuitiva, fiind usor de setat. Tot aici se afla si indicatorii pentru sare si pentru agentul de clatire. Sarea joaca un rol important, prevenind depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si de pe componentele masinii, in timp ce agentul de clatire lustruieste vasele.

Interiorul este organizat cu ajutorul a doua cosuri flexibile, unde putem adauga vase de diverse dimensiuni. Putem rabata suportii mobili din plastic pentru a obtine spatiu suplimentar pentru adaugarea tigailor, tavilor si asa mai departe. De asemenea, beneficiaza si de o tava speciala pentru tacamuri unde li se vor asigura o igienizare corespunzatoare.

In plus, beneficiaza si de sistem de siguranta impotriva inundatiilor, astfel ca poate functiona fara probleme si in absenta noastra de la domiciliu. Cu functia child lock, panoul de control este blocat pentru ca cei mici sa nu deregleze setarile realizate anterior.

De asemenea, Miele G 4820 SCi EDST/CLST dispune si de o serie de sisteme si tehnologii avansate pentru eficientizarea procesului cu un consum cat mai mic de resurse. Printre acestea se numara sistmeul de uscare Turbotermic ce presupune uscarea prin condensatie cu ajutorului aerului rece din camera, sensor Dry care maximizeaza rezultatele la uscare sau sistemul ThermoSpar care ajuta la un consum cat mai redus de resurse. In plus, Comfort Close asigura inchiderea lina si silentioasa a usii, prevenind trantirea ei.

Este o masina silentioasa ce inregistreaza numai 45 dB la spalare.

Dimensiunile acesteia sunt de 80.5 x 45 x 57 cm (l x L x A) si cantareste 41.4 kg.

Programe si functii speciale

Masina are la baza nu mai putin de 9 programe de spalare, pe care le vom detalia in cele ce urmeaza:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este potrivit pentru spalarile zilnice, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, astfel ca va fi potrivit pentru orice situatie, dat fiind ca temperatura variaza intre 45-75 grade Celsius.
 3. Intensiv – este recomandat pentru vase foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 75 de grade Celsius.
 4. Normal – este potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius.
 5. Delicate – este potrivit pentru articole foarte sensibile cum ar fi paharele, portelanurile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius.
 6. Quick Power Wash – este potrivit pentru vase recent murdarite, avand o durata de doar 58 de minute.
 7. Solar Save – consum minim datorita sistemului solar de încalzire, pompei de caldura sau incalzirii cu gaz-ulei.
 8. Silentios – poate fi folosit pe timpul noptii, caci datorita presiunii scazute a apei inregistreaza numai 40 dB. In acelasi timp, este recomandat vaselor cu grad normal de murdarie.
 9. Autocuratare – presupune igienizarea interiorului masinii folosind detergenti speciali in acest sens.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de cateva funtii speciale foarte interesante:

 • Auto Open – dupa finalizarea programului de spalare, usa masinii se va deschide automat, permitand aerului sa patrunda in interiorul sau.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Programare intarziata – permite  amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul tau.

Concluzii si Pareri

Miele G 4820 SCi EDST/CLST este o masina deosebita, foarte flexibila, ce face fata oricaror conditii. Asa cum era si de asteptat, clientii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca spala impecabil vasele, iar la final, le usuca foarte bine. Este destul de incapatoare pentru nevoile lor si extrem de economica. O folosesc zilnic si sunt multumiti de rezultate, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret corect.

Review pe scurt: Miele G 4820 SCi EDST/CLST

9.8

Pret

9.0/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Numar mare de programe
 • Foarte economica
 • Sisteme avansate
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *