Masina de spalat vase semi-incorporabila BOSCH SMI68TS06E cu 14 seturi si 8 programe – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

BOSCH SMI68TS06E este o masina de spalat vase deosebita care, din punctul meu de vedere, chiar este foarte bine pusa la punct din toate perspectivele reusind sa acopere orice tip de nevoi. Poate fi o alternativa de luat in calcul cu toata increderea, insa in continuare, as vrea sa va prezint cateva detalii importante despre ea!

Masina de spalat vase BOSCH SMI68TS06E este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi, fiind ideala si pentru familii cu mai multi copii. Totodata, este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand un consum energetic foarte mic.

Frontal este amplasat panoul de control, iar pentru ca discutam despre un model semi-incorporabil, acesta ramane vizibil chiar si dupa integrarea masinii in mobila. Interfata acestuia este una foarte intuitiva, iar tot aici se afla doi indicatori foarte importanti: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, in timp ce agentul de clatire lustruieste eficient paharele.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri deosebit de incapatoare si flexibile ce permit adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. Suportii mobili din plastic se pot rabata astfel incat sa obtinem spatiu suplimentar pentru adaugarea articolelor ceva mai mari. Tot aici se regaseste raftul pentru pahare, precum si cosul special pentru tacamuri.

De asemenea, sta foarte bine si la capitolul zgomot, fiind un model silentios ce inregistreaza numai 42 dB. In plus, ofera un mod de functionare foarte sigur, fiind prevazuta cu sistemul Aqua Stop ce previne inundatiile, in timp ce functia de blocare panoul de control impiedica dereglarea setarile realizate anterior.

Dimensiunile masinii sunt de 59.8 x 57.3 x 81.5 cm (L x A x l).

Programe si functii speciale

Masina are la baza nu mai putin de 8 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – ofera o spalare intensiva oalelor, vaselor, tigailor foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 135-140 de minute, timp in care consuma 1.25-1.3 kWh energie electrica si 12-15 litri de apa.
 2. Auto – este potrivit in orice situatie fiind un program controlat in totalitate de senzori. Temperatura de spalare este de 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 90-150 de minute. Inregistreaza un consum de 7-18 litri de apa si 0.8-1.3 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 195 de minute, timp in care consuma 0.83 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 4. Silentios – este cel mai silentios program, putand fi pornit chiar si noaptea. Dureaza 235 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius si consuma 12 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 5. 1.5 h – dureaza 90 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru spalarile zilnice. Inregistreaza un consum de 12 litri de apa si 1.2 kWh energie electrca.
 6. Pahare – ofera o ingrijire delicata articolelor adaugate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Dureza intre 90-100 de minute si consuma 12 litri de apa, respectiv 1.2 kWh energie electrica.
 7. Rapid – este un program scurt, ce spala la temperatura de 45 de grade Celsius, si nu dispune de ciclu de uscare.
 8. Prespalare – potrivit pentru inmuierea murdariei uscate de pe vase.

De asemenea, sunt prezente si cele mai utile si importante functii, precum:

 • Extra-uscare – ofera o uscare optima vaselor, crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Vario speed plus – reduce durata de spalare cu aproximativ 50% fara a afecta rezultatul de spalare.
 • Hygiene plus – ofera o igienizare atenta vaselor de cel putin 10 minute la temperatura de 70 de grade Celsius.
 • Home Connect – permite controlul aparatului prin aplicatie.
 • Autocuratare – presupune igienizarea interiorului masinii folosind detergent special in acest sens.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.

Concluzii si Pareri

BOSCH SMI68TS06E este o masina de spalat vase pe care o recomand cu toata increderea tuturor celor care isi permit sa faca o investitie mai mare, dar de durata cu rezultate exceptionale. Actualii cumparatori sunt foarte incantati de ea si ceea ce au apreciat in mod deosebit la ea a fost consumul energetic foarte scazuta, capacitatea generoasa si numarul extrem de mare de functii si programe. Sunt de parere ca este o achizitie reusita ce se descurca exemplar, apreciind raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: BOSCH SMI68TS06E

9.9

Pret

9.5/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Consum energetic foarte mic
 • Numar mare de programe si functii
 • Sistem Aqua Stop

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *