Masina de spalat vase incorporabila BOSCH Silence Plus SMV46CX01E – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMV46CX01E este o masina de spalat vase foarte economica si eficienta, ce vine la pachet cu o serie de programe bine gandite pentru a acoperi cam orice tip de nevoi ai avea. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii utile despre acest produs!

Masina de spalat vase Bosch SMV46CX01E ofera o capacitate destul de mare, de 13 seturi, timp in care, este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand un consum energetic foarte mic.

Fiind un model complet incorporabil, panoul de control a fost amplasat in partea superioara a usii, pe interior, astfel ca, odata inchisa usa, acesta nu se va mai ramane vizibil. Totusi, pentru a fi la curent cu stadiul masinii, daca spala sau daca programul a luat sfarsit, a fost implementat sistemul Info-Light ce presupune proiectarea unui fascicul de lumina. Interfata panoului de control este foarte intuitiva, tot aici, aflandu-se si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, dar si de pe componentele masinii, in timp ce agentul de clatire lustruieste eficient paharele.

Interiorul este organizat cu ajutorul unor cosuri spatioase si flexibile, unde putem adauga vase de diverse dimensiuni. De asemenea, putem rabata suportii mobili din plastic pentru a obtine spatiu suplimentar in vederea adaugarii oalelor, tigailor, bolurilor si asa mai departe. In plus, este prezent si cosul pentru tacamuri unde li se vor oferi o ingrijire atenta.

Totodata, este un model foarte silentios ce inregistreaza in timpul spalarii numai 43 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 59.8 x 55 x 81.5 cm (L x A x l).

Programe si functii speciale

Masina are la baza 6 programe de spalare, ce acopera toate nevoile pe care le-am putea avea:

 1. Intensiv – ofera o spalare intensiva vaselor foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 125-135 de minute, timp in care consuma 12-15 litri de apa si 1.45-1.5 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind controlat in totalitate de senzori, temperatura de spalare variind de la 45 pana la 65 de grade Celsius. Dureaza intre 90 si 160 de minute, timp in care consuma 7-18 litri de apa si 0.95-1.6 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva cosnumului de resurse, insa este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de 235 de minute, timp in care consuma 0.82 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 4. De noapte – este un program foarte silentios, datorita presiunii scazut a apei, ce poate fi folosit si pe timpul noptii, fiind potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Durueaza 235-240 minute, timp in care consuma 10 litri de apa si 1.05-1.09 kWh energie electrica.
 5. 1 ora – dureaza doar 60 de minute, insa spala la temperatura de 60 de grade Celsius, fiind potrivit cu vase recent murdarite. Consuma 1.3 kWh energie electrica si 10 litri de apa.
 6. Pahare – ofera o spalare delicata vaselor, la o presiune scazuta, la temperatura de 40 de grade Celsius. Dureaza 85-90 de minute, timp in care consuma 11-14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh energie electrica.

Printre functiile speciale din dotare, se numara:

 • Igienizare masina – presupune igienizarea interiorului masinii folosind detergent special in acest sens.
 • Incarcare la jumatate – adapteaza resursele in functie de cantitatea de vase adaugata, putand fi incarcat chiar si un singur cos.
 • Vario Speed Plus – presupune scurtarea duratei programelor.
 • Hygiene Plus – vizeaza igienizarea la temperaturi ridicate a vaselor.
 • Extra uscare – in cadrul clatirii finale, este folosita o temperatura mai ridicata.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Personal, recomand cu toata increderea masina de spalat vase Bosch SMV46CX01E pentru ca este un model foarte eficient si economic, ce isi face treaba ireprosaibl. Clientii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca reprezinta un ajutor de nadejde in bucatarie. Apreciaza faptul ca pot adauga orice fel de vase, indiferent de marime sau de nivelul de murdarie, iar la final, le pot scoate foarte bine lustruite. Este o investitie foarte buna pe care o recomanda cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

9.8

Pret

9.4/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Foarte economica
 • Functii diversificate
 • Sistem InfoLight
 • Incapatoare si Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *