Masina de spalat vase BOSCH SMS45KW00E – Review si Impresii

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

BOSCH SMS45KW00E este o masina de spalat vase destul de incapatoare si eficienta fiind prevazuta cu o serie de programe utile. Face fata oricarui tip de murdarie, insa mai multe detalii vom discuta in cele ce urmeaza.

Masina de spalat vase BOSCH SMS45KW00E este prevazuta cu o capacitate destul de mare de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficenta energetica A+, asigurand un consum energetic decent.

Este un model independent, motiv pentru care panoul de control a fost amplasat in partea superioara a usii, pe exterior, astfel ca va ramane vizibil pe toata durata functionarii. Putem verifia oricand timpul ramas pana la finalizarea programului. Interfata acestuia este una foarte intuitiva fiind usor de setat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire ce ne atentioneaza in momentul in care este necesara adaugarea unei cantitati suplimentare. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire este eficient in lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri flexibile si incapatoare unde putem adauga vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili din plastic, obtinem spatiu suplimentar pentru adaugarea oalelor, tigailor, tavilor si asa mai departe.

AquaSensor are rolul de a ajusta ciclul de spalare prin modificarea cantitatii de apa, a temperaturii si a duratei de spalare, in raport cu nivelul de murdarie de pe surpafata vaselor. Totodata, sistemul de protectie al paharelor dedurizeaza constant nivelul de duritate al apei, prevenind coroziunea sticlei.

Presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand numai 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 60 x 60 x 84.5 cm (L x A x l) si cantareste 52 de kg.

Programe si functii speciale

Masina dispune de o gama variata de programe, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este potrivit pentru vase foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, potrivit in orice situatie, temperatura de spalare variind intre 45-65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumul de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Pahare – potrivit pentru articole delicate, sensibile la temperaturi ridicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius.
 5. Rapid – potrivit pentru vase recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.

In acelasi timp, beneficiaza si de o serie de functii utile:

 • Extra uscare – ofera o uscare optima vaselor, la temperaturi ridicate in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Hygiene Plus – asigura o igienizare corespunzatoare, prin cresterea temperaturii la finalul programului.
 • Machine Care – presupune igienizarea cavitatii interioare a masinii folosind detergent special in acest sens.
 • Vario Speed – permite scurtarea duratei programelor de spalare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.

Concluzii si Pareri

BOSCH SMS45KW00E este o masina de spalat vase care isi face treaba eficient, fiind totodata incapatoare si silentioasa. Clientii sunt multumiti de modul in care isi face treaba si sustin ca spala foarte bine vasele indiferent de gradul de murdarie. Sunt incantati si de faptul ca o pot programa astfel incat sa inceapa spalarea la o anumita ora. Prin urmare, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Recenzii pe scurt: BOSCH SMS45KW00E

9.4

Pret

9.7/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.4/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Functii diversificate
 • Incapatoare
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *