Masina de spalat vase incorporabila Gorenje Simplicity GV6SY2W – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Gorenje Simplicity GV6SY2W este o masina de vase incorporabila, ce ofera cele mai importante importante, presupunand un mod de functionare destul de simplu si intuitiv. In plus, vine la pachet cu un pret rezonabil, insa mai multe detalii vom discuta in cele ce urmeaza!

Masina de spalat vase Gorenje Simplicity GV6SY2W este prevazuta cu o capacitate de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic decent. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 291 kWh, iar cel de apa la 3360 litri.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control este amplasat pe interiorul usii. Beneficiaza de o interfata intuitiva, fiind usor de folosit. Tot aici se afla doi indicatori foarte importanti: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Interiorul masinii este prevazut cu doua cosuri flexibile si destul de incapatoare. In plus, rabatand suportii mobili din plastic, putem obtine spatiu suplimentar pentru adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. De asemenea, dispune si de cos pentru tacamuri unde li se va oferi o igienizare optima.

Ofera un mod de functionare sigur, beneficiind de sistemul Aqua Stop astfel ca va putea functiona fara probleme chiar si in absenta noastra de la domiciliu. In plus, nu este nici foarte zgomotoasa, inregistrand la spalare numai 49 dB.

Diemnsiunile masinii sunt de 81.8 x 59.8 x 57 cm (l x L x A) si cantareste 40 de kg.

Programe si functii speciale

Masina are la baza 6 programe de spalare, despre care vom discuta pe larg in continuare:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Dureaza 145 de minute, timp in care consuma 19 litri de apa si 1.6 kWh energie electrica.
 2. Normal – este potrivit pentru spalarile zilnice, temperaura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Ruleaza timp de 160 de minute, timp in care consuma 15 litri de apa si 1.35 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai eficient din punct de vedere al consumului, insa este potrivit pentru spalari zilnice. Dureaza 200 de minute si consuma 12 litri de apa si 1.05 kWh energie electrica.
 4. Pahare – ofera o spalare delicata vaselor la temperaturi reduse de 40 de grade Celsius, ruland pret de 40 de minute. Consuma 15 litri de apa si 0.85 kWh energie electrica.
 5. O ora – este potrivit pentru vase recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, avand o durata de 60 de minute. Consuma 10 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 6. Rapid – este un program foarte scurt, cu o durata de doar 40 de minute, fara ciclu de uscare. Consuma 11.5 litri de apa si 0.6 kWh energie electrica.

Ca si functii speciale, masina prezinta:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.
 • Incarcare la jumatate – presupune spalarea la nivelul unui singur cos, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.

Concluzii si Pareri

Gorenje Simplicity GV6SY2W este o masina de spalat vase rezonabila, despre care pot spune ca isi face treaba eficient, chiar daca nu detine cele mai avansate functii si tehnologii. Cumparatorii confirma acest lucru si declara ca se descurca foarte bine indiferent de tipul vaselor sau de gradul de murdarie, iar personal sunt multumiti de ea. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Gorenje Simplicity GV6SY2W

9.2

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Sistem Aqua Stop

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *