Masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFX – Review si Pareri obiective

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Candy CDPM 3T62PRDFX este o masina de spalat vase foarte interesanta, dotata cu o gama extrem de varianta de programe ce vine la pachet cu un pret foarte mic in raport cu calitatea sa. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla toate detaliile necesare despre acest produs!

Masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFX este prevazuta cu o capacitate ultra-generoasa de 16 seturi, ceea ce o recomanda si pentru familii numeroase. In acelasi timp, este extrem de economica fiind incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la doar219 kWh, iar cel de apa la 2880 litri.

Pentru ca este un model independent, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe exterior, ramanand vizbil pe toata durata functionarii. Putem verifica astfel oricand dorim timpul ramas pana la finalizarea programului. De asemenea, beneficiaza si de o interfata foarte intuitiva, prin intermediul careia putem realiza foarte rapid setarile dorite. Aici se afla si doi indicatori foarte importanti si anume: indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri extrem de flexibile si incapatoare. Rabatand suportii mobili din plastic, putem obtine mai mult spatiu pentru adaugarea tavilor, oalelor, tigailor si asa mai departe. In plus, beneficiaza si de suport pentru pahare si cos special pentru tacamuri.

Un aspect foarte interesant se refera la existenta tehnologiei Wi-fi, astfel ca ulterior masina poate fi controlata prin intermediul telefonului mobil, chiar si de la distanta. Mai mult decat atat, presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand numai 43 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 x 60 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 39 de kg.

Programe si functii speciale

Acest model de masina beneficiaza de o gama extrem de diversificata de programe pe care le vom detalia in continuare:

 1. Intensiv – este un program potrivit pentru spalarile intensive, pentru vase foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 75 de grade Celsius. Are o durata de 130 de minute, timp in care consuma 2.07 kWh energie electrica si 21 de litri de apa.
 2. Hygienic – este recomandat pentru sterilizarea sau spalarea antibacteriana a vaselor. Temperatura de spalare este de 75 de grade Celsius.
 3. Strong&Fest – temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vase foarte murdare. Durata acestui program este de 85 de minute.
 4. Universal – potrivit pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza 2 ore si consuma 15 litri de apa si 1.46 kWh energie electrica.
 5. Universal+ – recomandat deopotriva pentru spalari zilnice, insa la temperatura de 70 de grade Celsius, asigurand o igienizare corespunzatoare.
 6. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 45 de grad Celsius. Dureaza 170 de minute, timp in care consuma 10 litri de apa si 0.77 kWh energie electrica.
 7. Eco+ – este potrivit pentru incarcari cu rest normal de murdarie, iar producatorii recomanda detergenti ce contin enzime. Temperatura de spalare este de 55 de grade Celsius, iar durata 190 de minute.
 8. Zilnic – este potrivit pentru spalarile de zi cu zi, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius, iar durata de 80 de minute.
 9. Delicat – ofera o spalare delicata a vaselor, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius la o presiune scazuta. Are o durata de 45 de minute.
 10. Ultra rapid 24′ – dureaza doar 24 de minute, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 9 litri de apa si 0.59 kWh energie electrica. Cantitatea maxima recomandata este de 6 seturi.
 11. Ultra rapid 59′ – dureaza 59 de minute, spalarea realizandu-se la temperatura de 65 de grade Celsius. Este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, insa fara sa depaseasca 8 seturi.
 12. Refresh – mai este numit de catre alti producatori, prespalare, fiind potrivit pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor.

De asemenea, masina beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte interesante:

 • Zona Perfect Rapid – se refera la zona din partea stanga a cuvei, cele doua brate de pulverizare suplimentare fiind activate in cazul unor programe pentru o spalare intensiva.
 • Smart Door – prespune deschiderea usa aparatului in mod automat la finalizarea programului de spalare, pentru a permite fluxului natural al aerului sa patrunda in interior.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de preferinte.

Concluzii si Pareri

Candy CDPM 3T62PRDFX este o masina de spalat vase foarte buna care ofera toate dotarile necesare pentru a se obtine performante ridicate. Clientii confirma acest lucru si sunt foarte incantati de eficienta sa, declarand ca masina spala eficient vasele indiferent de gradul de murdarie. Apreciaza capacitatea mare fiindca cei mai multi sunt familii numeroase, dar si diverisitatea programelor din dotare ce reusesc sa acopere orice tip de nevoi. Prin urmare, o recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: Candy CDPM 3T62PRDFX

10

Pret

10.0/10

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Capacitate foarte mare
 • Numar foarte mare de programe si functii
 • Foarte economica
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *